İstanbul'da Tekne Kazasında Ölen İşadamı, Alanya'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Tekne Kazasında Ölen İşadamı, Alanya'da Toprağa Verildi

İstanbul\'da Tekne Kazasında Ölen İşadamı, Alanya\'da Toprağa Verildi

İstanbul'da Sedef Adası'nda tanıtım gecesine katıldıktan sonra Ataköy Marina'ya dönerken içinde bulunduğu teknenin kayalıklara çarparak batması sonucu ölen Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi 42 yaşındaki Mustafa Söylemez, memleketi Antalya'nın...

31.05.2012 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da Sedef Adası'nda tanıtım gecesine katıldıktan sonra Ataköy Marina'ya dönerken içinde bulunduğu teknenin kayalıklara çarparak batması sonucu ölen Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi 42 yaşındaki Mustafa Söylemez, memleketi Antalya'nın Alanya İlçesi'nde toprağa verildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan dün gece uçakla Antalya'ya, buradan da Alanya Şoförler Odası'na ait cenaze nakil aracıyla Alanya'ya getirilen Söylemez'in cenazesi, Oba Beldesi'ndeki evinin avlusunda bekletildi. Sabah yakınları tarafından alınan cenaze, Aşağı Oba Mezarlığı'na getirildi. Öğle namazı öncesindeki cenaze namazı, Alanya Müftülüğü'nde görevli vaiz Nazif Fethi Yalçınkaya tarafından kıldırıldı.

Cenaze namazına 19'uncu dönem DYP Antalya Milletvekili Hayri Doğan, CHP Alanya İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Aydoğan, Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, bazı esnaf odası başkanları ile Söylemez'in çok sayıda akrabası, arkadaşı ve çalışanı katıldı.

Cenaze töreninde Mustafa Söylemez'in kardeşleri Kenan ve Burhan Söylemez ile yeğeni Kemal Söylemez, yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. Söylemez'in perişan haldeki eşi 40 yaşındaki Türkan, ilköğretim okulu 3'üncü sınıf öğrencisi kızı 9 yaşındaki İrem ile 1'inci sınıf öğrencisi oğlu 7 yaşındaki Şükrü Kemal, cenazeyi evlerinden uğurladı ve mezarlığa gelemedi.

TEKNE KAYALIKLARA ÇARPTI

Merkezi Alanya'da bulunan Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi Mustafa Söylemez, geçen salı günü Sawaroski Vodka'nın altın serisinin tanıtımı ve bayi toplatısına katılmak üzüre İstanbul'a gitmişti. Uçak korkusu olduğu için karayoluyla yolculuk yapan Söylemez, salı gecesi Sedef Adası'nda yapılan tanıtım toplatısına katılmış, daha sonra Ataköy Marina'ya dönmek üzere tekneyle adadan ayrılmıştı. Söylemez'in içinde bulunduğu tekne Büyükada Kurşunburnu Mevkii'nde kayalıklara çarparak alabora olmuş, kazada denize düşen Mustafa Söylemez boğulmuş, arkadaşı Ethem Karaoğlu, tekne kaptanı Alaattin Çağıral ve yardımcı kaptan Ali Aydın yaralı kurtarılmıştı.

Yakınları, Mustafa Söylemez'in uçak korkusu olmasına rağmen deniz korkusu olmadığını ve yüze bildiğini söyledi. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Tekne Kazasında Ölen İşadamı, Alanya'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement