İstanbul'da Thaı-Kıckboks Rüzgarı Esti! - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Thaı-Kıckboks Rüzgarı Esti!

İstanbul\'da Thaı-Kıckboks Rüzgarı Esti!

İstanbul Ataşehir'de gerçekleşen thai-kickboks gala gecesi birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu.

14.05.2013 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geceye katılan spor severler arasında başarılı gazeteci Hülya Okur ve İstanbul Anadolu Yakası Cumhuriyet Savcısı Ömer Solmaz da vardı. Aktunç Spor Kulübü'nün üçüncüsünü düzenlediği gecede dokuz tane karşılaşma oldu. Merakla beklenen gecenin en önemli karşılaşması Ebubekir Doğan ve Özgür Buldur maçı spor severlerin heyecanını doruğa çıkardı. Heyecanlı karşılaşmayı puanla kazanan Ebubekir Doğan temmuz ayında önemli bir maçının olduğunu ve birkaç gün dinlendikten sonra bu maçın hazırlıklarına başlayacağını söyleyip kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Gecede konuşma yapan Kulüp Başkanı Yavuz Aktunç "Gençlerimize sporu aşılamak için böyle organizasyonların devamının geleceğini ve hedeflerinin dünya arenalarında Türkiye'yi temsil edecek sporcular çıkarmak olduğunu söyledi." Öte yandan geceyi izlemek için salonda hazır bulunan spor severler arasında, geceye özel çekiliş yapıldı. Çekilişi kazanan izleyici M.Ferid Korkmaz ödülünü savcı Ömer Solmaz'dan aldı.

Maç Detayları:

Gecenin ilk maçı Yılmaz Özkan ve Barış Buldur arasında yapıldı. Maçı puanla kazanan Barış Buldur oldu. Gecenin ikinci karşılaşması ise Rıza Baran Boğa ve Muhsin Ali Akpolat arasında oldu. Rıza Baran Boğa'nın özellikle tekmelerine karşı koymakta zorlanan Muhsin Ali Akpolat maçı kaybetti. Gecenin üçüncü karşılaşması Utku Can Kaya ile Uğur Köse arasında oldu karşılaşmayı tecrübeli isim Uğur Köse puanla kazandı. Gecenin dördüncü Maçı Burak Akıncı ve Miray Şafak Evren arasında oldukça çekişmeli geçti, berabere biten karşılaşmayı uzatma raundunda Burak Akıncı kazanarak büyük sevinç yaşadı. Gecenin beşinci karşılaşması ise Furkan Boztepe ve Kaan Elveren rövanş maçı oldu. Daha önce rakibine yenilerek büyük üzüntü yaşayan Furkan Boztepe uzatma raundunda rakibini yenerek rövanşın galibi oldu.

Gecenin altıncı maçı ise Alaaddin Eryüksek ile Emirhan Doğan arasında oldu. Karşılaşmanın ilk raundunu kazanan Alaaddin Eryüksek özellikle son raunda rakibinin kurduğu baskıya karşı koyamayarak maçı karşı tarafa verdi. Gecenin yedinci karşılaşması Ahmet Bölükbaşı ve Hakkı Kandiş arasında bir gösteri maçı oldu. Gecenin sekizinci karşılaşması Abdulkadir Yerlikaya ve Serkan Sarıkaya arasında yapıldı kıyasıya bir mücadele ile geçen karşılaşmayı üçüncü raundun son saniyelerinde Abdulkadir Yerlikaya rakibini nakavt ederek maçın galibi oldu. Gecenin dokuzuncu ve son maçı Özgür Buldur ile Ebubekir Doğan arasında gerçekleşti.

Spor severlerin ayakta heyecanla izlediği karşılaşmanın ilk raundu iki sporcunun karşılıklı baskısı ile geçti. İkinci raundda Özgür Buldur rakibine tekme atarken kısa süreli bir sakatlık geçirdi ve ardından maça devam etti. Karşılıklı kombinasyonlarla geçen ikinci raund spor severleri coştururken üçüncü raundda rakibine karşı daha baskılı bir performans gösteren Ebubekir Doğan maçı kazanarak rakibi Özgür Buldur'a ilk yenilgiyi yaşatmış oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'da Thaı-Kıckboks Rüzgarı Esti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement