İstanbul'da Türk Bayrağını İndiren Kişi Vuruldu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Türk Bayrağını İndiren Kişi Vuruldu

İstanbul\'da Türk Bayrağını İndiren Kişi Vuruldu

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk Bayrağı'nı indirmeye çalışan şahıs, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

28.06.2014 14:35  Güncelleme: 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk Bayrağı'nı indirmeye çalışan bir kişi, polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Hastaneye kaldırılan şahıs, tedavi altına alındı.

İLK BAYRAĞI İNDİRDİ, İKİNCİSİNDE POLİS ENGELLEDİ

Edinilen bilgilere göre olay öğle saatlerinde Küçükköy'de yaşandı. Ali Ocgun isimli şahıs, önce Küçükköy Özel Asya Hastanesi'ne gelerek burada asılı Türk bayrağını indirdi. Ardından Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen zanlı, bu kez de buradaki burada asılı bayrakları hedef aldı. Asılı bayraklardan ilkini indiren zanlı, ikincisini indirmek isterken polis tarafından engellendi. 28 yaşındaki Ali U.'nun hastane önündeki bayrağı indirirıken ‘Kürtlere özgürlük’ diye bağırdığı öğrenildi.

BACAĞINDAN VURULDU

Polisi bıçak çekerek tehdit eden zanlı, ikinci bayrağı indirmek için direğe tırmanmaya çalışırken bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Zanlı Ali Ocgun, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

"MUŞLU, 15 GÜN ÖNCE İSTANBUL'A GELMİŞ"

Ali O'nun hastanedeki ilk sorgusunda, Muşlu olduğunu ve İstanbul'a 15 gün önce geldiğini söylediği kaydedildi.

KAYMAKAM VEKİLİNDEN AÇIKLAMA

Gaziosmanpaşa Kaymakam vekili Ali Uslanmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek, olay hakkında bilgi aldı.

Müdürlükten ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uslanmaz, şunları söyledi:

"Bugün saat 12.00 sıralarında, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yanındaki bir özel hastanenin bayrak direğinde bölücü sloganlar atan şahıs, Türk bayrağını indiriyor. Daha sonra da İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geliyor, bu sloganlara devam ediyor. Görevlilerimiz ikaz ediyor. Elindeki bıçakla bir bayrağı indiriyor ancak diğerine müdahale edince güvenlik görevlileri etkisiz hale getiriyor. Kişi yaralı, şu anda hastanede tedavi altında."

Devletin ve milletin kırmızı çizgilerinin bulunduğuna dikkati çeken Uslanmaz, "Bayrağa hassasiyet gösterilmiştir. Hiçbir vatandaşımızın burnu kanamasın ama suç işleyenlere de mutlaka devlet gereğini yapacaktır" dedi.

BAYRAK VİNÇLE TEKRAR ASILDI

Öte yandan, polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Emniyet Müdürlüğü güvenlik şeridiyle kapatıldı. Ardından emniyetin önünde indirilen Türk Bayrağı vinç yardımıyla tekrar asıldı.

VALİ MUTLU'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gaziosmanpaşa'daki bayrak indirme olayıyla ilgili açıklama yaptı. Twitter hesabından açıklama yapan Mutlu, "Özel bir hastanenin bayrağını indirip sonra Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürlüğü'nün bayrağını indirmek isteyen kişi ayağından vurulup yakalandı" dedi.










Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İstanbul'da Türk Bayrağını İndiren Kişi Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (60)

  • TRABZONLU: BAYRAKTA OLSA SONUÇTA BİR BEZ PARÇASI DEĞİLMİDİR....HİÇ BİR BAYRAK VE HİÇ BİR TOPRAK BİR İNSANDAN DAHA DEGERLİ OLAMAZ... 5 50 Yanıtla TRABZONLU: NOLDUU İLLAKİ TROBZONLU OLMAKLA BAYRAGI İNSANDAN ÜSTÜNMÜ TUTACAGIM...BEZ PARÇASI DEGİLMİDİR BAYRAK...UNUTMAYINKİ BU ÜLKEDE TÜRKLER YOKKEN KÜRTLER VARDIIII 0 0
  • SERKAN: BU ÜLKEDE TÜRK BAYRAĞINDAN RAHATSIZ OLAN HDP BDP DIŞINDA KİMSE YOK.. 37 8 Yanıtla
  • niyazi: Akp ALLAH belanı versin 32 9 Yanıtla suat temell: seninde brooooo 0 0
  • SENAYİ: AYAĞINA DEĞİL KAFASINA SIKACAKSIN Kİ BİR DAHA BÖYLE BİR ŞEY YAŞANMASIN. 33 3 Yanıtla
  • KARA MURAT: DİREK KAFASINA SIKACAKLARDI. 30 3 Yanıtla
  • AKp: Paralel yapının işi bu..Siz bizim reklam tabelalarımızı indirirseniz bizde sizin bayrağınızı indidiriz dediler..Kürt ve pkk lı kardeşlerimize suçu atmayın hemen 3 30 Yanıtla Mert: Kürt ve pkk lı kardeşlerinizmi ?..Hay sizin gibi partiyede sizede lanet olsun 0 0
  • Ahmet Y.: bayrak hepimizindir. Özgürlük isteyip bayrak indirirsen senide indirirler 27 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi
    22:48 Karabük'te çıkan yangında müstakil ev kullanılamaz hale geldi

    Hanköy köyünde Ramazan Yazıcı'ya ait 2 katlı müstakil evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı. İhbar üzerine adrese jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Eskipazar Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangında ev kullanılmaz hale geldi.

  • Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı
    22:39 Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerinde çıkan tartışma sonucu, iş yeri sahibinin oğlu olan şüpheli, minibüsle yol kenarında bekleyen 2 kişinin üzerine sürdü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, diğer kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri
    22:39 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Gökhan Tepe, Merkez Parkı'nda konser verdi. Konseri çok sayıda kişi izledi ve Tepe'nin en sevilen parçalarına müzikseverler eşlik etti. Tepe'nin performansı, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

  • Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık
    22:38 Muğla Vali Yardımcısı: Geçen yıl 6,5 milyon turist ağırladık

    Muğla Vali Yardımcısı Murat Sarı, Muğla'nın geçen yıl yaklaşık 6,5 milyon yerli ve yabancı turisti misafir ettiğini belirtti. Sarı, klasik turizmin yanı sıra kültürel, gastro turizm, spor turizmi ve sağlık turizmi gibi konularda da çalışmalar yaptıklarını ve hedeflerinin daha sürdürülebilir ve gelir getiren bir turizm anlayışını benimsemek olduğunu söyledi. Muğla ve çevresinin antik çağlardan günümüze inanç ve sağlık turizmi açısından önemli bir coğrafya olduğunu vurgulayan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ise üniversitenin sürdürülebilir turizmi teşvik etmek için çeşitli projeler yürüttüğünü belirtti.

  • Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada
    22:35 Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada

    İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli 2 hırsız, park halinde bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 13 Nisan'da Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Modabağ Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, otomobille sokağa gelen maskeli 2 kişi, Emre Ceylan'a ait olan 34 HTH 390 plakalı motosikleti iterek götürdü. Sabah uyandığında motorunun yerinde olmadığını gören Ceylan, güvenlik kamerasından çalındığını anlayınca polis ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı
    22:33 Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı

    Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın sonucunda ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.


Advertisement