İstanbul'da Yılın Partisi Philips Smart TV'den - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Yılın Partisi Philips Smart TV'den

İstanbul\'da Yılın Partisi Philips Smart TV\'den

Philips TV'nin muhteşem gecesinde Tuba Ünsal da vardı.

19.10.2012 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Klasik bir televizyonun çok ötesinde deneyimler vadeden Philips Smart TV'nin zengin eğlence dünyası, Hasköy Yün İplik Fabrikası'nda gerçekleşen görkemli geceyle tanıtıldı. Tuba Ünsal'ın ev sahipliğini yaptığı partide sanat, televizyon, magazin ve cemiyet dünyasından birçok tanıdık isim boy gösterdi. Başta Tuba Ünsal olmak üzere DJ setinin başına gecen oyuncu ve mankenler geceye renk katarken, Ünsal ve Mert Vidinli konukları ile yakından ilgilendi.

Philips, yaratıcısı olduğu Smart TV'nin giderek zenginleşen içerik dünyasını, Hasköy Yün İplik Fabrikası'nda gerçekleştirdiği renkli ve eğlenceli lansman partisiyle (18 Ekim 2012, Perşembe) tanıttı. Tuba Ünsal ve Mert Vidinli'nin konuklarını ağırladığı ve sanat, televizyon, magazin, cemiyet dünyasından önde gelen isimlerin katıldığı parti geç saatlere kadar sürdü. Geceye katılan konuklar, hem en son teknolojilere sahip Philips Smart TV'leri deneme şansına eriştiler, hem de özel gösterileriyle sahne alan 'İnsanlar Alemi' oyuncuları Alper Kul ve Aylin Kontante'nin kahkaha dolu şovunu izlediler. Gecede sahne alan keman virtüözü Ceren Aksan'ın ardından parti, ünlü DJ Murat Uncuoğlu'nun performansıyla devam etti.

Philips TV'nin pazardaki başarısını kutladığı bu özel partide, gecenin yıldızı hiç kuşkusuz Tuba Ünsal oldu. Tuba Ünsal, DJ seti başında tüm hünerlerini sergilerken, partiye katılan birçok ünlü sima da Ünsal'ın çaldığı şarkılar eşliğinde dans etti. Seti daha sonra Murat Uncuoğlu'nun yanı sıra diğer ünlü isimler de devraldı ve partiye gelenleri eğlendirmeye devam etti. Philips Smart TV özel gecesinde boy gösteren ünlüler arasında Mirgün Cabas, Pelin Akat, Mert Vidinli, Levent Erden, Daniel Stork, Alper Kul, Aylin Kontante, Evren Kayan, Sinan Öncel, Erdem Kırım, Uğur Kozanoğlu, Tracy Kohen ve Senem Çetin göze çarpan isimler oldular.

Partiyi The Walking Dead zombileri bastı

Philips Smart TV FIC uygulamasında sunulan dünyaca ünlü diziler arasında yer alan The Walking Dead'in zombilerinin kılığına giren dansçılar, partiye katılanlara heyecan yaşattı. Sahnede performans sergileyen zombiler daha sonra ise Tuba Ünsal'ın etrafını sararak konuklara renkli anlar yaşattılar.

ABD'de izlenme rekoru kıran Elementary dizisi Türkiye'de ilk kez Philips Smart TV'de!

Etkinlikte tüm katılımcılar Philips Smart TV'lerin zengin içerik dünyasına da tanıklık ettiler. Etkinlikte katılımcılar bu uygulamaları da deneyimleme şansına erişirken, özellikle Foxlife, FX ve Foxcrime'ın dünyada olay yaratan dizilerinin yer aldığı FIC uygulaması büyük ilgi gördü. Amerika'da kısa zamanda 1 numaraya oturan Elementary dizisi, ünlü aktrist Lucy Liu'nun başrolünde olduğu bir Sherlock Holmes öyküsünün modern zaman uyarlaması. Türkiye'de dizinin ilk bölümü ilk defa Philips Smart TV'lerde bulunan FIC uygulamasında yayınlanacak. Uygulama içeriğinde bulunan diğer dizilerden bazıları şöyle; The Walking Dead, zombileri televizyonun gündemine taşıyan, türünün en başarılı örneği, , son iki sezondur yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kırıyor. The Listener, Özellikle Kanada ve İtalya'da büyük ilgi gören dizinin başrol oyuncularından biri Türk aktör Enis Esmer. Emmy ve Golden Globe ödüllü diziler The Hour ve Episodes.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'da Yılın Partisi Philips Smart TV'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement