Istanbul'daki Afrika Sıcağı Afrikalıları da Vurdu - Son Dakika
Güncel

Istanbul'daki Afrika Sıcağı Afrikalıları da Vurdu

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Yaşar KAÇMAZ - İstanbulİstanbul'da etkili olan ve meteorolojinin tabiriyle "Afrika sıcakları" olarak adlandırılan sıcak hava İstanbul'da yaşayan Afrikalıları da etkiledi.

01.07.2017 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Özgür ALTUNCU/ Kamera: Yaşar KAÇMAZ - İstanbul

İstanbul'da etkili olan ve meteorolojinin tabiriyle "Afrika sıcakları" olarak adlandırılan sıcak hava İstanbul'da yaşayan Afrikalıları da etkiledi. Havayı " Afrika'daki gibi " şeklinde tanımlayan Fildişi Sahili vatandaşı Florettin Topçu, Türk eşi ve iki Afrikalı arkadaşıyla birlikte serinlemek için soluğu İstanbul Boğazı'nda aldı. Aşiyan sahilinde ağaç gölgesinde uzanan ve zaman zaman da denize giren Florettin Topçu, "Denizi çok beğendim, çok mutluyum" diye konuştu.

10 AYLIK EGE BEBEK DE SERİNLEMEK İÇİN BOĞAZDA

Bunaltıcı havada denize girenlerden biri de babasının kuçağında Ege bebekti. Ege babasıyla birlikte İstanbul Boğazı'nın serin sularında bir nebze olsun sıcaktan uzaklaştı.

TERMOMETRE ÇILDIRDI

Sıcağın etkili olduğu öğle saatlerinde Ortaköy sahilindeki elektronik termometre 32 dereceyi gösterirken, Etiler civarında araç termometreleri dışarıdaki sıcaklığı 39 derece olarak ölçtü.

SOKAKLAR BOŞ KALDI AVM'LER DOLDU

Bu arada aşırı sıcak hava Cumartesi olmasına rağmen sokakların boş kalmasına yol açtı. Vatandaşların birçoğu evlerinden çıkmazken bir çoğu da AVM'lerin serinliğini tercih etti.

YUNUSLARIN KEYFİ

İstanbul Boğazında bir miktar olan rüzgar yelkencilerin antrenman yapmasına imkan sağladı. Aynı hatta Yunusların dansı da kameralara yansıdı.

Istanbul\'daki Afrika Sıcağı Afrikalıları da Vurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Istanbul'daki Afrika Sıcağı Afrikalıları da Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement