İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Ünye ilçesinde kamu, medya, parti ve sivil toplum kuruluşu temcileri, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

12.12.2016 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye ilçesinde kamu, medya, parti ve sivil toplum kuruluşu temcileri, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, başkan yardımcıları ve daire amirleriyle birlikte yaptığı ziyarette, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan emniyet mensupları için başsağlığı diledi.

Yaşanan hain saldırıların milleti daha çok birbirine kenetlediğini vurgulayan Çamyar, şunları kaydetti:

"Türkiye konum itibariyle zor bir coğrafyada ve bunun bilinci içindeyiz. Hain emeller hiçbir zaman bitmiyor. Biz büyümeye ve yatırımlar yapmaya devam ettikçe bu tip eylemler de artarak devam ediyor. Bu tip menfur saldırılar gerçekleştikçe de Türk milleti daha da birbirine kenetleniyor. Umarız tez bir zaman içinde maşa olarak kullanılan terör odaklarının kökünü gerek askeriyemiz, gerekse emniyetimiz kazıyacaktır. Biz bu saldırının son olmasını diliyoruz."

Ünye Canik Gazeteciler Derneği, Ünye Yeni Gazeteciler Derneği, Ünye Gazeteciler Cemiyeti, Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği de emniyet yetkililerine taziyelerini iletti.

Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, basın olarak emniyet güçlerinin her zaman yanında olduklarını ve destek verdiklerini söyledi.

İstanbul'da meydana gelen hunharca gerçekleştirilen terör saldırısını kınamak için geldiklerini belirten Öztürk, "Birlikte olduğumuzu, beraber olduğumuzu göstermek için geldik. Terörü Ünye'de basındaki arkadaşlarımız olarak şiddetle kınıyoruz ve emniyet güçlerimizin her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Gencecik bedenler gitti ve Türkiye için çok hassas olan bugünlerde yaşanan menfur terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılara şifa diliyoruz." dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünü, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve partililer, CHP Ünye İlçe Başkanı Ali Yalçın ile parti teşkilatı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ve İnönü İlkokulu Müdürü ve öğrenciler de ziyaret etti. İnönü İlkokulu öğrencileri, polislere karanfil verdi.

Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar ise ziyaretlerden dolayı herkese teşekkür ederek, "Bundan sonra bundan önce olduğu gibi suç ve suçla mücadelemiz devam edecektir. Biz de bu mücadele içinde kurumumuz adına ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement