İstanbul'daki UEFA Süper Kupa maçı biletleri karaborsaya düştü! Bazı bilet fiyatları 22 bin TL'yi buldu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki UEFA Süper Kupa maçı biletleri karaborsaya düştü! Bazı bilet fiyatları 22 bin TL'yi buldu

İngiliz takımları Chelsea ile Liverpool arasında oynanan UEFA Süper Kupa maçı öncesi biletler karaborsaya düştü. 50 ve 150 euro arasında değişen biletler anında tükenirken karaborsada rakam 22 bin liraya ulaştı.

14.08.2019 21:10  Güncelleme: 21:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beşiktaş Park'ta oynanacak dev maçın biletleri günler öncesinde satışa çıktı. 3 farklı kategoride 50 ile 150 euro arasında fiyatla günler öncesinde satışa çıkan biletler kısa sürede tükendi. Ancak yine karaborsacılara gün doğdu. Maçı fırsata çevirmek isteyenler aldıkları biletleri internet üzerinden oldukça yüksek fiyata satışa çıkardı. Biletler karaborsada 22 bin liraya kadar alıcı buluyor. Stat çevresinde de polis karaborsacılara karşı önlem aldı.

POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Maça Liverpool taraftarlarının daha fazla ilgi gösterdiği kaydediliyor. İngilizlerin yanı sıra bir çok ülkeden de maçı izlemek için taraftarlar geldi. Taksim Meydanı'na bekleyen bir kişi, İngilizce "UEFA super trophy ticket" yazılı kağıtla taraftara bilet satmak istedi. Meydan bir çok kişiyle pazarlık yapan kişi polis tarafından gözaltına alındı. Bileti 125 dolara satmaya çalıştığı belirtilen kişi polis merkezine götürüldü.

İstanbul'daki UEFA <a class='keyword-sd' href='/super-kupa/' title='Süper Kupa'>Süper Kupa</a> maçı biletleri karaborsaya düştü! Bazı bilet fiyatları 22 bin TL'yi buldu

BİRÇOK ÜLKEDEN TARAFTAR GELDİ

Tribünlerin yüzde 78'i taraftarlara, kalan bölümü ise yerel organizasyon komitesi, UEFA, ulusal futbol federasyonları, ticari ortaklar ve yayıncı kuruluşlara ayrıldı. Maça Liverpool taraftarlarının daha fazla ilgi gösterdiği kaydediliyor. İngilizlerin yanı sıra bir çok ülkeden de maçı izlemek için taraftarlar geldi.

İstanbul'daki UEFA Süper Kupa maçı biletleri karaborsaya düştü! Bazı bilet fiyatları 22 bin TL'yi buldu
İstanbul'daki UEFA Süper Kupa maçı biletleri karaborsaya düştü! Bazı bilet fiyatları 22 bin TL'yi buldu
İstanbul\'daki UEFA Süper Kupa maçı biletleri karaborsaya düştü! Bazı bilet fiyatları 22 bin TL\'yi buldu

Son Dakika Güncel İstanbul'daki UEFA Süper Kupa maçı biletleri karaborsaya düştü! Bazı bilet fiyatları 22 bin TL'yi buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TUNÇ06: ülkede her şey pahalı marketlere de müdahile edilse ya.... 0 0 Yanıtla

Advertisement