İstanbul'daki Zirve İş Dünyasını Buluşturacak - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Zirve İş Dünyasını Buluşturacak

Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER)’nin, 2-3 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul’da 6. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesini gerçekleştireceği ifade edilirken, zirveye iş dünyasından önemli isimler katılım sağlayacak ve deneyimlerini paylaşacak.

29.10.2018 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER)'nin, 2-3 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul'da 6. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesini gerçekleştireceği ifade edilirken, zirveye iş dünyasından önemli isimler katılım sağlayacak ve deneyimlerini paylaşacak.

Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER), 6. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesini bu yıl 2-3 Kasım 2018 tarihlerinde yapacak. Bu yıl "Aile Şirketlerinin Olumlu Etkileri: Sorumluluk, Esneklik, Yenilenme" temasıyla düzenlenecek zirve, İstanbul'da TAİDER Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Öğücü ve Sabancı Ailesi 3. nesil üyesi Ali Sabancı'nın açılış konuşmaları ile başlayacak.

Kuzey Yıldızı: Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik 2018 Ödüllerinin de sahiplerini bulacağı zirve, iki gün boyunca Türkiye'nin önemli aile şirketlerinden pek çok değerli konuşmacıyı ağırlayacak.

İş dünyası bu zirvede buluşacak

Aile şirketlerinin sürdürülebilirlik deneyimlerinin ve ilham verici uygulamalarının paylaşılacağı paralel oturumlara; Lombard Odier Yönetici Ortağı Patrick Odier, Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün, Turcas Petrol Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Aksoy Tarakçıoğlu, Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Portakal Sanat ve Kültür Evi Yürütme Kurulu Başkanı Raffi Portakal, Kosifler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kosif, Pelsan Aydınlatma Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Göğüş, Evyap Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmed Evyap, Sun Grup Ayşe Ünlütürk, Özbuğday Tohumculuk Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Ece Kuseyri konuşmacı olarak katılacak.

Petaş Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Begüm Akış, Moral ve Partners Yönetici Ortağı Reşat Moral, Servo Capital Kurucu Ortağı Kaan Kiziroğlu, Şok Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Solakoğlu, Mazaars Denge CEO'su Dr. İzel Levi Coşkun'un moderasyonunda gerçekleşecek zirveye, aile şirketi sahipleri ve gelecek nesilleri ile birlikte aile şirketi üst düzey yöneticileri, konusunda uzman akademisyen ve danışmanlar da katılacak. Bu yıl ilk kez düzenlenecek vaka analizlerinde ise katılımcılar konusunda uzman danışmanlar aracılığı aile şirketlerinin içinden örnekler üzerinde atölye çalışması gerçekleştirecek. Zirvenin ilk günü, Bilgi Bulaştırıcısı ve Trend Avcısı M.Serdar Kuzuloğlu'nun yapacağı kapanış konuşması ile son bulacak. Zirvenin ikinci günü ise ağırlıklı olarak Gelecek Nesil üyelerine yönelik oturumlarla devam edecek. Uluslararası FBN Lombard Odier 2018 Gelecek Nesil Girişimcilik Büyük Ödülünü kazanan TAİDER üyesi Yaşar Grubu 4. nesil üyesi Selin Yiğitbaşı, "Goodsted Projesi" yolcuğunu aktaracak. Portakal Sanat ve Kültür Evi Yönetim Kurulu Üyesi Maya Portakal, Gülman Grup Yönetim Kurulu Üyesi Polat Gülman'ın konuşmacı olacakları ve tüm nesillere açık olan ikinci günün ilk oturumunda yöneticiliği Eğitim Danışmanı Ece Karaboncuk yapacak. Yöneticiliğini Tem Yönetim Geliştirme Hizmetleri Yönetici Ortağı Dr.Tayfun Çalkavur'un gerçekleştireceği devam eden oturumlarda ise aile şirketlerinin 18-40 yaş arası gelecek nesil üyeleri bir araya gelecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Zirve İş Dünyasını Buluşturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement