İstanbul Dha - Son Dakika
Güncel

İstanbul Dha

İstanbul Dha

Unutulmaz anlara sahne olan konser Pentagram'ın sahne almasıyla başladı.

14.07.2014 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Unutulmaz anlara sahne olan konser Pentagram'ın sahne almasıyla başladı. Metallica sahneye çıktığında stadyumu erken saatlerde doldurmaya başlayan onbinler Master of Puppets ve One gibi Metallica klasiklerine eşlik ettiler.

Metallica, Fade to Black, Enter Sandman, Sad But True, Seek and Destroy, Wherever I May Roam, The Unforgiven, For Whom the Bell Tolls, Nothing Else Matters, Welcome Home (Sanitarium), Turn the Page, Creeping Death, ...And Justice for All, Orion, The Memory Remains isimli şarkılarını 35 bin hayranıyla birlikte söyledi.

Konserde sahne üzerine çıkma fırsatını elde eden birkaç şanslı Metallica hayranı da heavy metal efsanesinin bazı şarkılarını anons ederek unutamayacakları bir gece yaşadı.

Metallica yoğun istek üzerine hayranlarının belirlediği Battery ve Seek and Destroy şarkılarını seslendirdi ve muhteşem performansını, hayranlarını büyüleyerek noktaladı. Konser sonrasında stadyumda bulunan dev ekranda seyirciler Dünya Kupası final maçının son anları ve uzatmalarını izleme şansı buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Dha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement