İSTANBUL-BEYOĞLU'NDA CEMAAT NAMAZDA SECDEYE GİDİNCE ÇANTAYI ÇALDI - Son Dakika
Güncel

İSTANBUL-BEYOĞLU'NDA CEMAAT NAMAZDA SECDEYE GİDİNCE ÇANTAYI ÇALDI

(Ek görüntü ve bilgilerle)BEYOĞLU'NDA CEMAAT NAMAZDA SECDEYE GİDİNCE ÇANTAYI ÇALDIEmin YEŞİL-İSTANBUL, (DHA) BEYOĞLU'nda camide namaz kılan bir kişinin, içinde yaklaşık 15 bin lira değerindeki cep telefonu ile 90 bin lira bulunan çantası çalındı.

20.09.2022 12:55  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL-(Ek görüntü ve bilgilerle)BEYOĞLU'NDA CEMAAT NAMAZDA SECDEYE GİDİNCE ÇANTAYI ÇALDI

Emin YEŞİL-İSTANBUL, (DHA) BEYOĞLU'nda camide namaz kılan bir kişinin, içinde yaklaşık 15 bin lira değerindeki cep telefonu ile 90 bin lira bulunan çantası çalındı. Namazda secdeye gittiği sırada çantanın çalınması güvenlik kamerasına yansıdı.

Beyoğlu'ndaki Taksim Camii'ne akşam namazını cemaatle kılmak için yeğeni Onur Kılıçoğlu birlikte gelen Emin Kılıçoğlu, içinde yaklaşık 15 bin lira değerindeki cep telefonu ile 90 bin lira bulunan el çantasını yanı başına koydu. Namaza duran cemaatin arasında bulunan şüpheli, cemaatin secdeye gitmesini fırsat bilerek çantayı aldı. Şüpheli, çantayı aldıktan sonra camiden ayrıldı.

Namaz bittikten sonra çantasının yerinde olmadığı gören Emin Kılıçoğlu, caminin güvenlik kameralarını izlediğinde, cemaatin secdeye gittiği sırada çantasının bir kişi tarafından çalındığını gördü. Polis Merkezi'ne giden Kılıçoğlu, çantasını çalan şüpheliden şikayetçi oldu.

Yaşananları anlatan Onur Kılıçoğlu, "Akşam namazını kılmak için amcamla beraber Taksim Camii'ne gittik. Amcam çantasını yanına bıraktı. Çantanın içinde yüksek modellik telefonu ve yaklaşık 90 bin TL para vardı. Üçüncü rekatta secdeye giderken bir kişi çantayı alıp gidiyor. Namaz bittikten sonra cemaatten bir kişi amcama, çantanın biri tarafından alındığını söyledi. Polis merkezi amirliğine giderek, çantayı çalan kişiden şikayetçi olduk. Aynı kişinin yine aynı camide aynı gün cemaatin ayakkabısını da çaldığını öğrendik. Caminin kamera odasındaki güvenlik görevlisinin kameraları izlemek yerine telefonla oynadığını gördük" dedi.

İSTANBUL-BEYOĞLU\'NDA CEMAAT NAMAZDA SECDEYE GİDİNCE ÇANTAYI ÇALDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSTANBUL-BEYOĞLU'NDA CEMAAT NAMAZDA SECDEYE GİDİNCE ÇANTAYI ÇALDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement