İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın: Görev Gereği, Rutin, Bildiğimiz Atamalar - Son Dakika
Güncel

İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın: Görev Gereği, Rutin, Bildiğimiz Atamalar

İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın: Görev Gereği, Rutin, Bildiğimiz Atamalar

Hüseyin Çapkın, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü bünyesinde PKK masasından sorumlu emniyet amirleri ve baş komiserlerinin görevden alınmasını rutin atamalar olarak değerlendirdi.

16.02.2012 04:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü bünyesinde PKK masasından sorumlu emniyet amirleri ve baş komiserlerinin görevden alınmasını, "Görev gereği, rutin bildiğimiz atamalar. Boşalan yerlere atamalar yapıldı" şeklinde değerlendirdi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, dün saat 23.00 sıralarında Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Yaklaşık 3 saat içerde kalan Hüseyin Çapkın, çıkışta Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü bünyesinde PKK masasından sorumlu emniyet amirleri ve baş komiserlerinin görevden alınmasıyla konuştu.

Çapkın, yaşanan süreci, "Görev gereği, rutin bildiğimiz atamalar. Boşalan yerlere atamalar yapıldı' şeklinde değerlendirdi. Ayrıca Çapkın Sacaktepe Ordulular Derneği'ne yapılan bombalı saldırıyla ilgili de, "Kola kutusuna konulan cinsten. Halk tipi patlayıcı dediğimiz şeyler. Faillerini buluruz" dedi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın: Görev Gereği, Rutin, Bildiğimiz Atamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement