İSTANBUL-FATİH'TE 'MEKKE'NİN FETHİ' KUTLANDI - Son Dakika
Güncel

İSTANBUL-FATİH'TE 'MEKKE'NİN FETHİ' KUTLANDI

İSTANBUL-FATİH\'TE \'MEKKE\'NİN FETHİ\' KUTLANDI

ANADOLU Gençlik Derneği (AGD), "Mekke'nin Fethi'ni, Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi'nde düzenlenen programla kutladıFatih'te Ali Emiri Kültür Merkezindeki programa Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaraoğlu ve vatandaşlar katıldı.

31.12.2022 21:20  Güncelleme: 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
ANADOLU Gençlik Derneği (AGD), " Mekke'nin Fethi'ni, Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi'nde düzenlenen programla kutladı

Fatih'te Ali Emiri Kültür Merkezindeki programa Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaraoğlu ve vatandaşlar katıldı. Programda Kur'an'ı Kerim okundu. İlahiler söylendi.

"İSTANBUL'UN 39 NOKTASINDA ÜLKEDE YÜZLERCE NOKTADA İCRA EDİYORUZ"ADG İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu, "Bugün miladı olarak 31 Aralık 2022 Anadolu Gençlik Derneği olarak bizler yıllardır 31 Aralık gününde İstanbul'un 39 noktasında ülkede ise yüzlerce noktada Mekke'nin Fethini icra ediyoruz. Kapitalizmin yüküm sürdüğü zamanda kitlesel kutlamaların reklam, pazarlama ve tüketim çılgınlıklarıyla kültür ve dini bir işgal hareketine dönüştüğünü söylersek abartmış olmayız. Takvimler Aralık ayının sonuna geldiğinde ülkemizde ve diğer İslam ülkelerinde de ekseriyeti müslüman olan toplumlarda kendilerine yakışmayacak davranışlar sergilenmektedir." dedi.

- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSTANBUL-FATİH'TE 'MEKKE'NİN FETHİ' KUTLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement