İstanbul- Fatih'te Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul- Fatih'te Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Yakalandı

Fatıh'te uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yakalanan biri kadın iki kişi gözaltına alındı.

30.10.2018 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatıh'te uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yakalanan biri kadın iki kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri tutuklandı, Ukrayna uyruklu kadın şüpheli ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine Yedikule Mahallesi'nde uyuşturucu satan bir kişiyle ilgili ihbar yapıldı. Uyuşturucu sattığı belirlenen 42 yaşındaki M.O. ve Ukrayna uyruklu 41 yaşındaki kadın S.U.? yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli M.O.?nun evinde ve otomobilinde yapılan aramalarda 16 gram taş kokain, hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 415 lira ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.O. çıkartıldığı mahkemede tutuklanırken, Ukrayna uyruklu S.U. ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İstanbul- Fatih\'te Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul- Fatih'te Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı
    17:43 Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'ı vuran Gamane Kasırgası'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Kasırga nedeniyle 3 kişi yaralandı, 4 kişi kayboldu ve 20 binden fazla kişi yerinden oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.

  • Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı
    17:42 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı

    İzmir'de küçük yaştaki çocuğuna tır kullandıran ve o anları sosyal medyada paylaşan baba, idari para cezası kesilerek hakkında işlem başlatıldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tırda bulunan küçük çocuğunun ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmak suçundan dolayı babasına ceza kesildiğini tespit etti. Ayrıca baba ve kızı hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atma suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

  • AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi toprağa verildi
    17:41 AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi toprağa verildi

    Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi, başkentte düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenazeye Karaaslan'ın ailesi, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve diğer siyasi isimler ile vatandaşlar katıldı.


Advertisement