İstanbul Halk Ekmek´in BESAŞ Ziyareti - Son Dakika
Güncel

İstanbul Halk Ekmek´in BESAŞ Ziyareti

İstanbul Halk Ekmek ile BESAŞ arasındaki işbirliği kapsamında geçtiğimiz haftalarda BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, İstanbul Halk Ekmeği ziyaret ederek, birçok konuda işbirliği ve fikir alışverişinde bulunmuştu.

18.03.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcısı Saim Ege, Edirnekapı İşletme Müdürü Metin Külekçi ve Mali İşler Müdürü Ali Şahin, BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş ile BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan tarafından BESAŞ tesislerinde ağırlandı.

İstanbul Halk Ekmek Genel müdür Yardımcısı Saim Ege, Edirnekapı İşletme Müdürü Metin Külekçi ve Mali İşler Müdürü Ali Şahin de BESAŞ'a iade-i ziyarette bulundu. Tesisleri gezen İstanbul Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcısı Saim Ege, "Bursa halkının kaliteli, sağlıklı ve ekonomik ekmek tüketim aşamasında BESAŞ sayesinde şanslı olduklarını düşünüyorum. Ürün çeşitliliği, sosyal projeler ve modernizasyon anlamında atılan adımların BESAŞ'ın ülke çapında lider bir firma olma yolunda ne kadar hızlı ve emin ilerlediğinin bir göstergesidir" dedi.

Grubun ekmek üretimi, ürünler ve tesisler ile ilgili sorularını yanıtlayan BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, iki şirket arasındaki işbirliğine vurgu yaptı. Karşılıklı işbirliği kapsamında geçen hafta gerçekleştirdikleri İstanbul Halk Ekmek Tesisleri gezisinde gördüğü misafirperverlikten dolayı İstanbul Halk Ekmek Müdürü Salih Bekaroğlu adına ziyaretçilerine teşekkür Aydoğan, 40 yıldır İstanbul halkına hizmet eden İstanbul Halk Ekmek Fabrikasının ülke için önemli bir kazanım olduğunu vurguladı. Aydoğan, "Besaş olarak vizyonumuz doğrultusunda Türkiye'de ekmek ve unlu mamuller üreten firmalar arasında, ürün ve hizmet kalitesi ile fark edilen bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Şu anda Türkiye'nin en büyük ekmek fabrikası İstanbul Halk Ekmek ile işbirliği ve fikir alışverişlerimiz devam ediyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul Halk Ekmek´in BESAŞ Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement