İstanbul İçin Zabıta" Karikatür Yarışması - Son Dakika
Güncel

İstanbul İçin Zabıta" Karikatür Yarışması

Zabıta Teşkilatı'nın 192. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "İstanbul İçin Zabıta" temalı karikatür yarışması düzenledi.

05.09.2018 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zabıta Teşkilatı'nın 192. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "İstanbul İçin Zabıta" temalı karikatür yarışması düzenledi.

İstanbul Büşükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Daire Başkanlığının hizmetlerinin gençlere, öğrencilere ve tüm İstanbullulara anlatılması için düzenlenen yarışmaya, ortaokul ile lise öğrencileri katıldı.

Zabıta Teşkilatın, 192 yıldır 7/24 yaptığı fedakarca hizmetlerin öğrencilerin bakış açısıyla vurgulanması amaçlanan yarışma, "Sağlığımız İçin Zabıta, Temiz ve Yaşanılabilir Bir Çevre İçin Zabıta, Ulaşım Güvenliğimiz İçin Zabıta, Kent Estetiğimiz İçin Zabıta, Rahatımız ve Huzurumuz İçin Zabıta" alt başlıklarından oluştu.

Yarışmada dereceye giren karikatürler, eser sahibi öğrencilerin de katılımıyla Taksim Metro İstasyonu'nda sergilendi.

Bu arada, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında futbol dostluk maçı yapıldı.

Kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye dikkat çekmek ve esnaflarla zabıtalar arasındaki dostluğu pekiştirmek adına yapılan maç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıtası Edirnekapı Kompleksi'nde oynandı.

Dostluk maçında zabıtalardan oluşan takım, 5-2'lik skorla galibiyet elde etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul İçin Zabıta' Karikatür Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement