İstanbul Kağıthane'de Silahlı Saldırı: 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul Kağıthane'de Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Kağıthane'de yüzü maskeli bir kişi, sokak üzerinde yürüyen H.D'ye silahla 4 kez ateş etti.

11.11.2018 02:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane'de yüzü maskeli bir kişi, sokak üzerinde yürüyen H.D'ye silahla 4 kez ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan H.D.ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Kağıthane Telsizler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; yüzü maskeli bir kişi, koşarak Boncuk Sokak üzerine geldi. Burada H.D. isimli bir kişiye silahla 4 kez ateş etti. Silahlı saldırgan hızla olay yerinden uzaklaşarak aşağı sokakta bir taksiye binerek olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan H.D. Ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayı gören Mahalle sakini Selahattin Özden, "Bir şahıs yürüyerek sokağa geldi. Ardından maskeli biri daha geldi ve arkasından 4, 5 kez ateş etti. Sonra tekrar sokaktan aşağı doğru taksiye binip kaçtı. İki kişide bu mahallede oturmuyordu. Yaralının ayağına ve iki bacağına kurşun isabet etmişti" dedi.Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak delil araştırması yaptı.

Polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul Kağıthane\'de Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul Kağıthane'de Silahlı Saldırı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement