İstanbul'da, Saldırganlar "Size Uber Göstereceğiz" Diyerek Taksiciye Böyle Ateş Açtı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da, Saldırganlar "Size Uber Göstereceğiz" Diyerek Taksiciye Böyle Ateş Açtı

Beyoğlu'nda taksi durağının yanından geçen minibüsten taksi sürücüsüne ateş açıldı. Saldırganların araç sürücüsü gaza basarak uzaklaştığı sırada 'Uber oğlum Uber göstereceğiz size' dediği öğrenildi.

12.07.2018 12:33  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silahlı saldırıdan yara almadan kurtulan taksi şoförü " 'Uber ulan Uber diyerek üç el ateş etti" dedi. Karaköy'de taksi sürücüsüne silahlı saldırı güvenlik kamerasına yansıdı.

TAKSİ ŞOFÖRÜNE 3 EL ATEŞ AÇILDI

Olay, Karaköy Maliye Caddesi'nden 30 Haziran gecesi meydana geldi. İddiaya göre, durakta sırasını bekleyen taksi şoförünün yanına yaklaşan araçtan 3 el ateş açıldı. Minibüs sürücüsü hızla kaçarken saldırıdan yara almadan kurtulan taksi sürücüsü şikayetçi oldu.

 <a class='keyword-sd' href='/istanbul/' title='İstanbul'>İstanbul</a>'da, Saldırganlar

"TERS YOLDAN GELEN ARAÇ SÜRÜCÜSÜ TABANCA SALLAYIP KÜFÜR ETTİ"

Olayı anlatan taksi şoförü Nuri Kaplan "Gece saat 23.00'da durakta duruyordum. İkinci sırada arabanın içinde oturuyordum. Hava sıcak olduğu için camlar kapalı, klima açıktı. İçeride müzik açık olduğu için dışarıyı duymuyordum. Ters yoldan gelen bir araç benim yanımda durdu. Sürücünün camı açıktı. Bana birşeyler söyledi. Ben de ne olduğunu anlamadım. Arabamın çamını açtım. Anlamadım. Buyurun deyince bana elindeki tabancayı sallayarak 'sıkıntı var' dedi ve küfür etti" dedi.

İstanbul'da, Saldırganlar

"UBER OĞLUM UBER GÖSTERECEĞİZ SİZE DEYİP ATEŞ ETTİ"

Araçtan inip küfür eden kişinin peşinden gittiğini belirten Kaplan, "Araç sürücüsü gaza basarak uzaklaştı. Giderken de 'Uber oğlum Uber göstereceğiz size' dedi. Ben de peşinden koştum. Trafik ışıklarında trafik sıkışınca durdu. Aracın kapıları kapalıydı. Camdan bana doğru iki el ateş etti. Bir el de yukarıya doğru ateş ederek kaçtı.

İstanbul'da, Saldırganlar

POLİS PLAKASI TESPİT EDİLEN SALDIRGANI ARIYOR

Hiç tanımadığım, ilk defa gördüğüm bir kişi bana bunları yaptı. Ben de polis merkezine giderek şikayetçi oldum. İstanbul gibi bir yerde hiç tanımadığın kişiye tabanca göstermek, ateş etmek nedir? Nerede yaşıyoruz?" diye konuştu. Taksi sürücüsünün şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, güvenlik kameralarından plakası tespit edilen saldırganı arıyor.

İstanbul\'da, Saldırganlar "Size Uber Göstereceğiz" Diyerek Taksiciye Böyle Ateş Açtı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da, Saldırganlar 'Size Uber Göstereceğiz' Diyerek Taksiciye Böyle Ateş Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Tufan: Her türlü pislik taksicilerde araba kiralarım yine binmem 15 1 Yanıtla Mühendis : Sadece taksi değil minübüse ne zaman bindiğimi bile hatırlamıyorum yürürüm daha iyi 3 0
  • Radar: Sevemedigim meslek gurubu taksiciler. Kültürsüz seviyesiz firsatcilarin çoğunlukta olduğu bir kitle 14 2 Yanıtla
  • uber: kültür yok , temizlik yok ,her türlü terbiyesizlik var.. onların tam tersi davranışlar uber de .. o yüzden sevmiyoruz taksileri 12 2 Yanıtla
  • aysu: şimdi sarıyerin tepesinden yer belli etmeyeyim baya uzak bir mesafeden uberle maslak yolculuğu yaptım 5 kişiyiz taksi olsa almaz mırın kırın eder uberin arabası geniş ferah klimalı kendini özel hissettiriyor taksi ye binsen har har bi tarafı macunlu arabalar dökülüyor hemen hemen aynı parayı verdim inanırmısınız UBER kanuni OLSA MUHTEŞEM OLUR adamlar hem kibar hemde arabaları lüks ve temiz, taksileri sevmiyoruz zorla mı ? 12 0 Yanıtla Muratt: sen binek araca 5 kişi binmek iste sonra beni almadılar de. hadi ordan. 0 2
  • TUİRS: YUH ATEŞ ETMEKTE NEDİR ŞEHİR EŞKİYASI 2 6 Yanıtla
  • Numbia: Tabi canım tabi zaten uber demişlerdir. Bırakın yalan dolan hikaye. 4 0 Yanıtla
  • Insan: Bence haksız değiller herşey karşılıklı 0 1 Yanıtla
  • Godoman: Uber minibüs lere plaka verin 2 milyona. Yizde elli de indirim yapin. Plaka Alanlara serbest olsun. Devlette kazansın. Sorun kalmaz. 0 0 Yanıtla
  • İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli hırsızlar motosiklet çaldı
    21:35 İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli hırsızlar motosiklet çaldı

    İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli 2 hırsız, park halinde bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Sakarya'da ahır yangınında 25 büyükbaş telef oldu
    21:32 Sakarya'da ahır yangınında 25 büyükbaş telef oldu

    Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde çıkan ahır yangınında kurbanlık 25 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangına 8 itfaiye aracı ve 20 itfaiye eri ile müdahale edildi.

  • Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı
    20:49 Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı

    Muğla'nın Datça ilçesinde iki ayrı düzensiz göçmen olayında 12'si çocuk 34 düzensiz göçmen yakalanırken, 13'ü çocuk toplam 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Lastik botun su alarak batma tehlikesi yaşaması üzerine Sahil Güvenlik ekipleri müdahale etti ve 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, başka bir lastik bot da durdurularak içindeki 34 düzensiz göçmen yakalandı.

  • Otomobil lastiğini kesti, kendisini durdurmaya çalışan şahsı bıçakladı
    20:33 Otomobil lastiğini kesti, kendisini durdurmaya çalışan şahsı bıçakladı

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir otomobilin lastiğini kesen bir şahıs ile onu durdurmaya çalışan bir kişi arasında kavga çıktı. Bıçak ve sopayla birbirine giren 2 şahıs yaralandı. Olay, Şeyh Sinan Mahallesi Garaj 2. Sokak üzeri Eski Sanayi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, bir aracın lastiğini bıçakla kesen S.S. isimli şahıs, o esnada yol kenarında oturan E.K. tarafından görüldü. Aracın zarar gördüğünü fark eden E.K., bıçaklı saldırgana tepki gösterdi. İkili arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavga sonrası ikili bıçak ve sopayla birbirine girdi. S.S. sopayla başından yaralanırken, E.K. de bıçak darbesiyle bacağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.

  • Silivri'de kahvehaneye av tüfeğiyle saldırı kamerada
    20:31 Silivri'de kahvehaneye av tüfeğiyle saldırı kamerada

    İstanbul Silivri'de bir kişi aralarında husumet bulunan şahsın kahvehanesine av tüfeği ile saldırı gerçekleştirdi. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli jandarma tarafından yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

  • Batman'da Sason Çayı'na uçan araç kayalıklarda asılı kaldı
    20:28 Batman'da Sason Çayı'na uçan araç kayalıklarda asılı kaldı

    Batman'da bir hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sason Çayı'na uçtu ve kayalıklarda asılı kaldı. Araçta mahsur kalan 2 kişi ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı.

  • Park halindeki araca çarpan otomobil ters döndü
    20:25 Park halindeki araca çarpan otomobil ters döndü

    Sivas'ta seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce park halindeki otomobile çarptı, daha sonra da takla attı. Kaza sonucunda sürücü hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı
    20:24 Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı

    Zeytinburnu'nda iki esnaf arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi, tabanca ile vurularak yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Tartışma sonucunda ateş açan saldırgan gözaltına alınırken, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

  • Samsun'da trafik kazası: 8 kişi yaralandı
    20:20 Samsun'da trafik kazası: 8 kişi yaralandı

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. Kazanın nedeni hatalı sollama olarak belirlendi. Yaralılar, ambulanslarla Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Besi çiftliğinde yangın: Çok sayıda kurbanlık büyükbaş telef oldu, 1 kişi dumandan etkilendi
    20:20 Besi çiftliğinde yangın: Çok sayıda kurbanlık büyükbaş telef oldu, 1 kişi dumandan etkilendi

    Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde bulunan bir besi çiftliğinde çıkan yangında çok sayıda kurbanlık büyükbaş hayvan telef oldu ve bir kişi dumandan etkilendi. Yangını kontrol altına alan ekipler soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Olay anları cep telefonu kamerası ve dron ile görüntülendi. Vatandaşlar da yangını söndürmek için yardım etti.


Advertisement