Şarkıcı Arto'yu tehdit ettirdiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan Kerimcan Durmaz'ın aylık geliri dudak uçuklattı - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Arto'yu tehdit ettirdiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan Kerimcan Durmaz'ın aylık geliri dudak uçuklattı

Kendisi hakkında sosyal medya aracılığıyla paylaşım yapan Arto adıyla bilinen şarkıcı Harutyun Dalga'yı tehdit ettirdiği iddia edilen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz hakim karşısına çıktı. Durmaz, kimlik tespitinde aylık gelirinin 80 bin lira olduğunu söyledi.

22.10.2019 17:00  Güncelleme: 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Arto'yu 'Sarallar Suç Örgütüne şikayet ettiği' iddiasıyla yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Tehdite azmettirme suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi istenen Durmaz savunmasında, "Arto'ya söylenen sözler konusunda bilgim yoktur. Böyle bir talebim olmadı" dedi. Durmaz ayrıca kimlik tespitinde aylık gelirinin 80 bin lira olduğunu söyledi.

AYLIK GELİRİYLE DUDAK UÇUKLATTI

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, Kerimcan Durmaz'ın da aralarında bulunduğu 9 tutuksuz sanık katıldı. "Sanık Kerimcan Durmaz, kimlik tespitinde DJ olduğunu ve aylık gelirinin 50 bin ile 80 bin lira arasında olduğunu söyledi.

Şarkıcı Arto'yu tehdit ettirdiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan Kerimcan Durmaz'ın aylık geliri dudak uçuklattı

"BÖYLE BİR ŞEY YAPMADIM"

Kerimcan Durmaz savunmasında hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Ben Savaş Sarmusak'ı DJ'lik yaptığım kulüplerden müşterim olarak tanıyorum. Beni sevdiği ve tanıdığı için üzüldüğünden dolayı böyle bir durum gelişti. Benim böyle bir durumdan haberim yok. Arto'ya söylenen sözler konusunda bilgim yoktur. Böyle bir şey yapmadım. Böyle bir talebim de olmadı" dedi. Mahkeme Başkanı, Durmaz'a ceza alırsa hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını kabul edip etmediğini sordu. Kerimcan Durmaz da kabul ettiğini söyledi. Kerimcan Durmaz'ın avukatı Umut Köroğlu da müvekkilinin 5 milyon takipçisi olan bir sosyal medya fenomeni olduğunu belirterek "Arto'nun tehdit edildiğine ilişkin kendisinin bir beyanı yok. Sanık Savaş Sarmusak'ın Arto'yu aradığına dair bir delil, ya da bir başka sanık beyanı da yok. Müvekkilimin duruşmalardan vareste tutulmasını talep ediyorum" dedi.

Şarkıcı Arto'yu tehdit ettirdiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan Kerimcan Durmaz'ın aylık geliri dudak uçuklattı

"ARTO'YU TEHDİT ETMESİ İÇİN KİMSEYİ GÖNDERMEDİM"

Örgüt yöneticiliği ile suçlanan sanık Savaş Sarmusak ise iddianamede Kerimcan Durmaz ile aralarında geçen telefon görüşmelerini doğrulayarak "Bu konuşmalar doğrudur. Hem gece kulübü, hem de restoran ortaklığım vardır. Ancak bu konuşmalar Kerimcan ile Trabzon'da çıkacağı sahneyle ilgiliydi. Kendisine 'Trabzon'da bir şey olmaz' demiştim. Herhangi bir şekilde tehdit ve benzeri bir durum amaçlı değildir. Mağdur Arto'yu tehdit etmesi için kimseyi göndermedim" dedi. Sanıklardan Serdar Sarmusak ise Savaş Sarmusak'ın yeğeni olduğunu, aralarındaki akrabalık ilişkisinin çete olarak gösterildiğini, kimseyi tehdit etmediklerini söylediler. Diğer sanıklar da örgüt suçlamasını reddederek haklarındaki adli kontrol kararlarının kaldırılmasını talep ettiler.

Şarkıcı Arto'yu tehdit ettirdiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan Kerimcan Durmaz'ın aylık geliri dudak uçuklattı

MAHKEME TALEBİNİ KABUL ETTİ

Mahkeme Başkanı, mağdur Arto'nun (Harutyun Dalga) yurtdışında olduğunun bildirildiğini tutanağa geçirdi. Mahkeme heyeti, Kerimcan Durmaz'ın duruşmalara istediği takdirde gelmemesi talebini kabul etti. Duruşma ertelendi.

Şarkıcı Arto'yu tehdit ettirdiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan Kerimcan Durmaz'ın aylık geliri dudak uçuklattı

İDDİANAME

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya paylaşımları ile tanındığı, kamuoyunda Arto ismi ile bilinen mağdur Harutyun Dalga'nın bir kısım sosyal medya araçlarından yaptığı kendisi ile ilgili paylaşımlardan rahatsızlık duyduğu, bu nedenle suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Savaş Sarmusak ve arkadaşlarından kendisi hakkında paylaşımlar yapmasının engellenmesini istediği belirtildi. İddianamede, sanık Kerimcan Durmaz'ın azmettirmesi ile suç örgütü lideri Savaş Sarmusak'ın talimatı ile mağdur Arto'nun tehdit edildiği öne sürülüyor. "Suç örgütlerinin oluşturdukları korkutucu güçten yararlanılarak tehdite azmettirme" suçundan Kerimcan Durmaz'ın 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi talep ediliyor.

Şarkıcı Arto\'yu tehdit ettirdiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan Kerimcan Durmaz\'ın aylık geliri dudak uçuklattı
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Şarkıcı Arto'yu tehdit ettirdiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan Kerimcan Durmaz'ın aylık geliri dudak uçuklattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • CC: Suc bu oğlan tipi imansızda değilde.. Bunu besleyen kafir ocaklarıdır... Cennet ucuz değil cehennem luzumsuz değil... Yaşasın zalimler icin cehennem....... 35 7 Yanıtla
  • serdar: böyle tiplerden nefretlik geldi, insanlığa topluma hiç bir katkısı olmayan havadan para kazanan , karbonmonoksit fazlalığı 38 0 Yanıtla
  • Aşkisar : Buna bu paraları kazandıran salaklara kapak olsun 30 2 Yanıtla
  • GS li : Ayıp bunun değil,buna o parayı kandıran zihniyette... 28 1 Yanıtla
  • Gülll: O kadar kazancı var ama ne kadar vergi veriyor ona bakmak lazım. Üç kuruş maaş alıyoruz kesilen verginin haddi hesabı yok. 22 3 Yanıtla
  • OĞUZHAN HALİLÇAVUŞOĞULLARI: BU YUMUŞAĞA KİM PARA KAZANDIRIYOSA ONLAR GERİZEKALIDIR 21 0 Yanıtla
  • AZAT BAĞCILAR İST: BİLDİĞİN KUNEK LA BU :D 19 2 Yanıtla
  • Yavuzca: Helal gül dogrusun 4 0
  • Feryal: Aynen! 3 0
  • suat güven: bu ülke de sanatçı-tv sunucuları-gazetecilerin mal varlığı ile ödedikleri vergi kıyaslansın. tamamı vergi kaçırmaktan hapis yatar. üstelik kaçırdıkları az buz değil, yüz binlerce kişinin senelerce asgari ücreti karşılar. 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.

  • Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor
    18:31 Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor

    Şebnem ve Mesut, ilişkilerini güçlendirmek için çabalarken Şebnem'in suikasta uğraması her şeyi değiştirir. Mesut, suikastı gerçekleştiren kişiyi bulmak için kararlıdır. Gümüşçü Vakfı'nın düzenlediği yemek daveti ise büyük bir skandala yol açar. Aynı zamanda Onur cezaevinden çıkar ve Demir'le yüzleşir. Şebnem, Demir ve Onur arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

  • Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı
    16:40 Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı

    Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira'nın Barcelona'nın ünlü emekli futbolcusu Gerard Pique ile yaşadığı 12 yıl birliktelik 2022'de ihanetle sona ermişti. Pique, iki çocuğunun annesi Shakira'yı, özel bir şirkette halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışan Clara Chia Marti ile aldatmıştı.

  • Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti
    16:06 Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti

    Filistin asıllı Bella ve Gigi Hadid'in 24 yaşındaki erkek kardeşi Anwar Hadid, umreye gitti. Duygularından bahseden Anwar "Allah'ın emri. Bu anlar için sonsuza kadar minnettarım" ifadelerini kullandı.


Advertisement