İstanbul Komedi Festivali" Kasımda Başlayacak - Son Dakika
Kültür Sanat

İstanbul Komedi Festivali" Kasımda Başlayacak

Beşiktaş Kültür Merkezinin (BKM) geleneksel hale getirdiği "İstanbul Komedi Festivali" 11 Kasım Cumartesi günü başlayacak.

19.09.2017 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kültür Merkezinin (BKM) geleneksel hale getirdiği "İstanbul Komedi Festivali" 11 Kasım Cumartesi günü başlayacak.

"Söyleyin de Beraber Gülelim!" sloganıyla yola çıkan festivalde gösterimler, sergiler ve atölyeler BKM Tiyatro, BKM Mutfak, Uniq Hall, Uniq Lounge, Uniq Çocuk Atölyesi ve Uniq BKM Mutfak'ta komedi severlerle buluşacak.

Biletleri satışa açılan ilk etap gösteriler arasında "Nilgün Belgün ile Aşk ve Komedi", Suzan Kardeş'in "Bekriya" ve Sunay Akın'ın "Bu Bir Prova" gösterisiyle, Gül Sunal'ın ilk kez sahne alacağı "Gölge Feslikannarı" yer alacak.

Doğaçlama tiyatro ligi "All Star"la doğaçlama müsabakalarının yapılacağı festivalde ayrıca Cem İşçiler, Ali Biçim, Yasemin Şefik, Alpay Erdem, Doğu Demirkol, Hayrettin, Mesut Süre ve Deniz Alnıtemiz de performans sergileyecek.

Güldür Güldür Show, Güldüy Güldüy Show, BKM Mutfak "Açık Mikrofon", Erdil Yaşaroğlu "Çizginin Sahne Arkası" gibi etkinlikler bu yıl da programdaki yerini alacak.

Çocuklar da unutulmadı

Festival programında çocuklar için "Bubble Show - Mini Milkshake ile Baloncuk Gösterisi", "Eaten", "Tek Kalmış Bir Çorabın Başarı Hikayesi", "Süper Penguen Çizim Atölyesi" gibi etkinlikleri sunulurken, Vural Yaşaroğlu da "Kral Şakir ile Çocuk Olmak" adlı söyleşisiyle çocuklarla buluşacak.

Mizahın ulusal ve uluslararası düzeyde en iyi isimlerini ağırlamayı hedefleyen festivalin ikinci etap programları yakın zamanda satışa çıkacak.

Bu yıl ikincisi düzenlenen "İstanbul Komedi Festivali" 18 Kasım Cumartesi günü sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat İstanbul Komedi Festivali' Kasımda Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement