İstanbul, Kütahya ve Bursa'da çocuk istismarı operasyonu: 30 şüpheli gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

İstanbul, Kütahya ve Bursa'da çocuk istismarı operasyonu: 30 şüpheli gözaltına alındı

İstanbul merkezli 3 ilde, çocukların cinsel istismarını içeren görüntüleri paylaşan ve para karşılığı satanlara yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 30 şüpheli gözaltına alındı. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü soruşturma sonucunda tespit edilen şüpheliler, İstanbul, Kütahya ve Bursa'da gerçekleştirilen baskınlarla yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ele geçirildi ve adli tahkikat işlemleri devam ediyor.

07.06.2023 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul merkezli 3 ilde, çocukların cinsel istismarını içeren görüntüleri paylaşan ve para karşılığı satanlara yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 30 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda yürüttüğü soruşturmada, bir dijital mesajlaşma platformu üzerinden müstehcen isimlerle gruplar kurarak çocukların kullanıldığı müstehcen videoların satışa sunan ve çeşitli ödeme kanalları ile ödemeler alan ve ödemeler yapan 30 kişi tespit edildi. Tespit yapılan şüphelilere yönelik dün sabah eş zamanlı olarak İstanbul, Kütahya ve Bursa'da belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar gerçekleştirildi. Operasyonlarda da 30 şüpheli gözaltına alındı.

Adreslerde yapılan detaylı aramalarda çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Konuyla ilgili yakalanan şüpheliler hakkında adli tahkikat işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

İstanbul, Kütahya ve Bursa\'da çocuk istismarı operasyonu: 30 şüpheli gözaltına alındı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İstanbul, Kütahya ve Bursa'da çocuk istismarı operasyonu: 30 şüpheli gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement