İstanbul Live'da "Türk Pop Günlükleri" - Son Dakika
Kültür Sanat

İstanbul Live'da "Türk Pop Günlükleri"

İstanbul Live\'da "Türk Pop Günlükleri"

"Türk Pop Günlükleri" "Alex İn Taxim" konseriyle başlıyor!

02.01.2012 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahne performansıyla beğeni toplayan Alex; 11 Ocak 2012, Çarşamba akşamı "Türk Pop Günlükleri-1/ Alex In Taxim" başlığıyla gerçekleşecek konserde, Istanbul Live sahnesinde Türkçe popun en sevilen şarkılarını seslendirecek!

Sanatçı bir babanın oğlu olarak İstanbul'da doğan Alex; 7 yaşında bagetleri eline aldı ve müzikle tanıştı. Küçük yaşına rağmen hafta sonları babasının ekibi ile birlikle sahneye çıkıp onlara ritim sazlarla eşlik etmeye başlayan Alex'in tek arzusu profesyonel olarak şarkı söylemekti. 3 yıl süren konservatuar eğitiminin ardından, aralarında ünlü müzik adamı Timur Selçuk'un da bulunduğu önemli öğretmen ve müzisyenlerle bireysel çalışmalar yaptı.

Sahne çalışmalarına 1995 yılında Ortaköy'de başlayan sanatçı; kısa sürede birçok kulüpte başarılı performansı ile hem mekan sahipleri, hem de izleyenler tarafından çok beğenildi. Sahnelerdeki başarısını albüm sektörüne de taşımak isteyen Alex, akustik bir tat yakaladığı ilk albümü "Çok Zor"u 2005 yılında müzik severlerin beğenisine sundu. 2011'de "IZ" adlı albümünü çıkaran sanatçı; pop, jazz ve rock müziğin sevilen şarkılarını dinleyicilerle paylaşıp unutulmaz gecelere imza atarken bir yandan da 2012 yılının ilk aylarında çıkacak olan yeni albüm çalışmasını sürdürüyor. Alex; 11 Ocak 2012, Çarşamba akşamı Istanbul Live'da vereceği konserde ise ağırlıklı olarak 2000'li yılların sevilen Türkçe pop şarkılarını seslendirecek.

Deep Purple, Jethro Tull, Macy Gray, Slayer, Spyro Gyra, Nancy Sinatra, Gloria Gaynor, Page&Plant (Led Zeppelin), Ben Harper&the Innocent Criminals gibi dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ülkemize getiren, 1995'ten bu yana Uluslararası Eskişehir Festivali'nin organizasyonunu üstlenen Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ'ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı.

İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan Istanbul Live'da gerçekleşen konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix'ten ve Istanbul Live'dan temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat İstanbul Live'da 'Türk Pop Günlükleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement