Istanbul Live Kapılarını "Orijinal Sound Gecesi"ne Açıyor! - Son Dakika
Kültür Sanat

Istanbul Live Kapılarını "Orijinal Sound Gecesi"ne Açıyor!

Istanbul Live Kapılarını "Orijinal Sound Gecesi"ne Açıyor!

21 Ocak'ta, Istanbul Live için özel olarak yaratılan "Orijinal Sound Gecesi"nde ise, Bulutsuzluk Özlemi, eski efsanevi gitaristleriyle buluşuyor!

19.01.2012 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müzikal kalitesi ile ismini Türkiye'nin ötesine duyurmuş bir topluluk olan Sattas'ın üyeleri, kendilerini; "Reggae'nin müzikal köklerine bağlı, Anadolu'nun enerjisiyle beslenen, İstanbul'un ritmine ayak uydurmaya çalışan ve arkadaşlığını sahnede müziğiyle sunan bir ortaklık" olarak tanımlıyor. Çağdaş soundları, yaratıcı yorumları, yüksek tempoları ve izleyici ile kurdukları müthiş etkileşim sayesinde Sattas; ününü hak ettiğini sahnede kanıtlıyor.

Türkiye'de birçok ilke imza atan ve kendi türünün ilklerinden biri olma özelliği taşıyan efsanevi rock grubu Bulutsuzluk Özlemi ise, Istanbul Live'a özel oluşturulan "Orijinal Sound Gecesi"nde ilk gitaristleri Akın Eldes ve ikinci gitaristleri Serdar Öztop'un yanı sıra diğer özel konuklarıyla bir araya gelecek. Tekrarı olmayacak bu konserde Nejat Yavaşoğulları, Sina Koloğlu, Sunay Özgür, Deniz Demiröz ve Gencay Kıymaz'dan oluşan şu anki kadrosuyla Bulutsuzluk Özlemi; müzik piyasasına 1986 yılında, kendi adını taşıyan ilk albümle adım attı. 20 yılda toplam 7 albüme ve binlerce konserle imza atan grup, son albümü "Zamska"yı 2009 yılında çıkardı. Bugüne kadar kaydettiği albümler ve Türkiye'nin her yerinde verdikleri sayısız konserle, müzikseverlerin aklından hiç çıkmayacak bir yer edinen Bulutsuzluk Özlemi, Türk rock müziğine, yazdığı benzersiz sözlerle damgasını vurdu.

Deep Purple, Jethro Tull, Macy Gray, Slayer, Spyro Gyra, Nancy Sinatra, Gloria Gaynor, Page&Plant (Led Zeppelin), Ben Harper&the Innocent Criminals gibi dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ülkemize getiren, 1995'ten bu yana Uluslararası Eskişehir Festivali'nin organizasyonunu üstlenen Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ'ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı.

İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan Istanbul Live'da gerçekleşen konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix'ten ve Istanbul Live'dan temin edilebilir.

Bilgi için: www.istanbulliveperformance.com

www.biletix.com

Bilet Fiyatı: SATTAS: Biletix: 15,00 TL/ Kapıda 20,00 TL

ORİJİNAL SOUND GECESİ: Biletix: 34,00 TL, Kapıda 35,00 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Istanbul Live Kapılarını 'Orijinal Sound Gecesi'ne Açıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement