İstanbul Live Kurban ile Hareketlenecek! - Son Dakika
Güncel

İstanbul Live Kurban ile Hareketlenecek!

İstanbul Live Kurban ile Hareketlenecek!

İstanbul Live; "İyi Müzik İçin" sloganıyla, 15 Ekim, Cumartesi akşamı gerçekleşecek Kurban konseri ile devam ediyor.

14.10.2011 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk rock müziğinin öncü grupları arasında yer alan Kurban; konserde "Kurban", "Sert", "İnsanlar" ve Mart 2010'da yayınlanan son albümleri "Sahip"ten şarkılara yer vererek dinleyicilere eğlenceli ve hareketli bir akşam sunacak!

Kerem Tüzün (Basgitar), Deniz Yılmaz (Vokal), Özgür Kankaynar (Elektro Gitar) ve Burak Gürpınar'dan oluşan (Davul) grup; ilk olarak 1995 yılında, İngilizce şarkılar çalan bir grup olarak Cockroach adı ile kuruldu. 1997 yılında grubun ismini Kurban olarak değiştiren grup; 1999 yılının Mart ayında, grubun adını taşıyan ilk albümünü piyasaya sürdü. Yıllar içinde eleman değişiklikleriyle son halini alan Kurban; bugüne kadar müzikseverlere 4 albümü sunarken, "Yalan Dostum", "Yosma" gibi şarkılarla da müzik dünyasına damga vurdu.

Türk rock müziğin en sevilen grupları arasında yer alan Kurban; eğlenceli sahne performansını bu kez Istanbul Live izleyicileri için sergileyecek. Filmlere de göndermeler yapan farklı şarkı sözleriyle özel bir hayran kitlesine sahip grup; 15 Ekim 2011, Cumartesi akşamı, dekorasyonu, yenilenen teknik yapısı ve dopdolu programıyla sezona başlayan Istanbul Live'da sahneye çıkacak.

Deep Purple, Jethro Tull, Macy Gray, Slayer, Spyro Gyra, Nancy Sinatra, Gloria Gaynor, Page&Plant (Led Zeppelin), Ben Harper&the Innocent Criminals gibi dünyaca ünlü yüzlerce sanatçıyı ülkemize getiren Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ'ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı. 1995'ten bu yana Uluslararası Eskişehir Festivali'nin organizasyonunu da üstlenen Eyüp İblağ'ın hazırladığı programında rock, electronic, blues, fusion, pop, tango, flamenco, disco, soul, R&B ve diğer yeni akımlarda, sadece iyi müzik yapan isimleri sahnesinde konuk ediyor.

Eyüp İblağ'ın, Istanbul Live'ın 2011- 2012 sezonu için hazırladığı geniş kapsamlı programda; yabancı sanatçılar ağırlık kazanırken, Türkiye'nin ağır topları da yer alıyor. Istanbul Live'da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir "Lounge Bar" açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu "Lounge Bar"da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii'nin sokağında bulunan Istanbul Live'da, 15 Ekim 2011, Cumartesi akşamı gerçekleşecek Kurban konserinin kapı açılış saati 20:00. Konser biletleri Biletix'ten ve Istanbul Live'dan temin edilebilir.

Bilet Fiyatları: Gişe – 25 TL Biletix – 28,50 TL Kapı – 30 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul Live Kurban ile Hareketlenecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement