İstanbul Modern'de Aşk Var! - Son Dakika
Kültür Sanat

İstanbul Modern'de Aşk Var!

İstanbul Modern\'de Aşk Var!

İstanbul Modern, Sevgililer Günü dolayısıyla 14-15 Şubat'ta çiftlerin başbaşa gezerek deneyimleyebilecekleri özel bir tur gerçekleştiriyor.

04.02.2014 14:38  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgililer Günü'nde aşka dokunan yapıtlardan oluşan özel sergi turu ve film gösterimi

Turda, müzenin Geçmiş ve Gelecek koleksiyon sergisinde aşka dokunan yapıtlardan oluşan bir seçki, danışmadan alınacak tur planı eşliğinde gezilebiliyor. Bu özel sergi turundan sonra sevgililer, sosyal medyada #istanbulmoderndeaskvar etiketiyle tur kapsamında inceledikleri tüm sanatçıların isimlerini paylaştıklarında, İstanbul Modern Mağaza'dan bu özel günü anımsatacak küçük bir hediyeye sahip olacak. Çiftler, özel sergi turundan sonra Kieslowski'nin "Aşk Üzerine Kısa Bir Film"ni İstanbul Modern Sinema'da izleyebilir. Seanslar: 14 Şubat Cuma günü saat 16.00 ve 15 Şubat Cumartesi günü saat 15.00'te. Film gösterimleri tur katılımcılarına ücretsizdir.

İstanbul Modern Mağaza'da özel bir kampanya: Sanat Sizi Sarsın

İstanbul Modern, müze mağazası, sanal mağaza ve Point Hotel Barbaros mağazasında sevgililer günü için farklı tasarım seçenekleri içeren özel bir kampanya sunuyor. 11-14 Şubat tarihleri arasında seçili ürünler yüzde 15 indirimli. İstanbul Modern üyeleri ise her zamanki yüzde 10 indirimlerine ek olarak yüzde 15 indirimden faydalanıyor. Sevgililer Günü'ne özel indirimli seçenekler arasında bulunan; Mustafa Horasan, Burhan Uygur, Fahrelnissa Zeid, Zeki Faik İzer yapıtlarından esinlenilerek hem erkek hem de kadınların kullanımı için tasarlanmış kanvas bilekliklerle, bu yıl sanat sevgilileri saracak. Ayrıca Fahrelnissa Zeid'in Soyut Kompozisyon adlı yapıtından esinlenilen bardak ve Burhan Doğançay'ın Muhteşem Çağ adlı fotoğrafının yer aldığı iPhone kabı indirimli seçenekler arasında öne çıkıyor. Tasarımcıların Sevgililer Günü'ne özel tasarladıkları aksesuarlar arasında ise Meral Saatçi tasarımı Ev kolye, Hande Bilten tasarımı Aşk kase, Senz tasarımı Smart şemsiye, Toz Design tasarımı Çekim Kalp kolye, Reyhan Karacadağ tasarımı Aşıklar mini özel baskı yer alıyor. İstanbul Modern Mağaza'da ayrıca Zeynep Erol, Hande Bilten, Meral Saatçi, Meliha Babalık, Reyhan Karacadağ, Leyla Taranto, Şenay Akın, Zeynep Pak, Aida Pekin, Erdem Akan ve Türkiye ve dünyadan tasarımcıların İstanbul Modern'e özel seçkisi bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat İstanbul Modern'de Aşk Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement