İstanbul Okan Üniversitesi '2018 Spor Ödülleri' Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Spor

İstanbul Okan Üniversitesi '2018 Spor Ödülleri' Sahiplerini Buldu

İstanbul Okan Üniversitesi \'2018 Spor Ödülleri\' Sahiplerini Buldu

İstanbul Okan Üniversitesi tarafından bu yıl 8'incis düzenlenen "İstanbul Okan Üniversitesi 2018 Spor Ödülleri" sahiplerini buldu.

25.04.2019 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Okan Üniversitesi tarafından bu yıl 8'incis düzenlenen "İstanbul Okan Üniversitesi 2018 Spor Ödülleri" sahiplerini buldu.

Üniversitenin Tuzla Kampüsü'ndeki Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törene, Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, akademisyenler ile öğrenciler katıldı. 26 bin öğrencinin oylarıyla belirlenen isimlere törenle, Yılın Teknik Direktörü, Yılın Sporcusu, Yılın Futbolcusu, Yılın Spor Programı, Yılın Spor Gazetesi, Yılın Spor Yorumcusu başta olmak üzere birçok kategoride ödül dağıtıldı.

Organizasyon koordinatörlüğünü İstanbul Okan Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Lale Orta'nın üstlendiği törende, İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, Türk sporunun gelişmesine katkıda bulunan isimleri ödüllendirdikleri için mutlu olduklarını belirtti ve ödüle layık görülen herkesi kutladı.

Üniversitelerin sadece iki lisan öğreten kurumlar olmadığını vurgulayan Okan, "Sanat, kültür ve spora da önem vermeli. Bu bağlamda da ödül törenimizin sekizincisini yapıyoruz. Bu şekilde topluma bir şeyler kazandırmak istiyoruz. Bugün de spor ödüllerimizde başkanımız Ali Koç buradalar. Ona özel bir ödül verilecek" ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ: HER CAMİADA 25-30 SENEDE BİR BÖYLE BİR DÖNEM OLABİLİR

Bekir Okan Spor Özel Ödülü'nü alan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç "20. yılını kutlayan İstanbul Okan Üniversitesi'ni kutlar, daha nice yıllar dilerim. Tanıtım filminizde öğrenciniz 'Okanlı olmak iyi insan olmaktır' diyordu. Ben de her yerde bir şekilde iyi insan olmayı anlatmaya çalışıyorum. İyi insan olmak çok normal bir şey ancak ülkemizde özellikle son dönemde aranan bir değer oldu. Size tek tavsiyem kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın. 2018 yılında Fenerbahçe'ye seçildik. Fenerbahçe'yi şahlandıramadık. Ancak diğer alanlarda her şey yolunda. Tabii, top çizgiyi geçmeyince yapılan bu işler göz ardı edilebiliyor. Her camiada 25-30 senede bir böyle bir dönem olabilir. Ama güzel günler yakında. Endişe edecek bir şey yok, siz inanmaya devam edin" diye konuştu.

Ali Koç DHA'ya yaptığı açıklamada ise şunları söyledi:

Buraya gelmek ve Bekir Bey ile beraber olmak her zaman keyifli. Kendisiyle çok maç seyrettik. İyi bir de Fenerbahçelidir. 8 sene önceki ödül töreninde de vardım. Daha küçük bir yerdeydik ancak o zaman da doluydu salon. Ödüller her geçen sene büyüyor. Bu sene de bize layık görmüşler. Mutluyuz. Gençler beni kendilerine yakın görüyorlar. Bu aralar gençlerden çok ödül alıyoruz. Gençlere iyi birer insan olmalarını tavsiye ediyorum."

SÜMEYYE BOYACI: TOKYO OLİMPİYATLARINDA MADALYA ALIP 'İLK' OLMAK İSTİYORUM

Yılın Sporcusu Ödülü'nü alan Sümeyye Boyacı DHA ya yaptığı açıklamada kendisini bu ödüle layık gören bütün öğrencilere teşekkür ederek, "Gerçekten çok mutlu oldum" dedi.

"Birkaç hafta sonra Singapur'da yarışım var. Daha sonrasında İtalya, Almanya, Finlandiya ve Londra'da" diyerek sözlerini sürdüren Boyacı, "Bu seneki dünya şampiyonasında yüzmede Cumhuriyet tarihimizin ilk kadın dünya şampiyonu olmayı hedefliyorum. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda yüzme branşında hiç madalya alınmamış. Ben ilk olmak istiyorum.

İŞTE ÖDÜL ALAN İSİMLER

Sporda Yılın Onur Ödülü: Mete Gazoz, İrem Yaman, Ramil Guliyev

Bekir Okan Spor Özel Ödülü: Ali Koç – Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

Yılın Teknik Direktörü: Abdullah Avcı - Başakşehir Teknik Direktörü

Yılın Hakemi: Cüneyt Çakır

Yılın Sporcusu: Ayşe Begüm Onbaşı, Sümeyye Boyacı

Yılın Futbolcusu: Yuto Nagatomo – Galatasaray

Yılın Spor Yazarı: Gürcan Bilgiç – Sabah

Yılın Spor Yorumcusu: Mehmet DemirkolbeIN Sports

Yılın Spor Programı: Takım Oyunu – Serhan Korkmaz (A Spor)

Yılın Spor Spikeri/Sunucusu: Murat Kosova – NTV

Yılın Radyo Programı: Özgür Sancar/Spor Kazanı – Radyospor

Yılın Spor Muhabiri: Ali Naci Küçük – Hürriyet

Yılın Takımı: Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı

Yılın Spor Kanalı: beIN Sports

Yılın Spor Gazetesi: Fanatik

Spora Hizmet Ödülü: Altınordu Futbol Kulübü - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor İstanbul Okan Üniversitesi '2018 Spor Ödülleri' Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • Okan Buruk:
    18:28 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

  • Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak
    18:14 Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak

    Kastamonu'da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'de 3'üncü olan merkezde bedensel engelli bireyler spor yapma imkanı bulacak. Merkezin tanıtım programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ciddi bir emek var. Böyle bir merkez bir İstanbul'da var, bir Antep'te var üçüncüsü de burada var' dedi.

  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

  • Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı
    17:57 Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

    Beşiktaş, milli arada özel maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Kevin Lasagna'nın golüne Ghezzal'ın cevabıyla maç eşitlendi. Al-Musrati, Rebic ve diğer bazı oyuncular kadroda yer almadı.

  • Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi
    17:53 Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi

    Kayseri'de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü tahliye oldu. Kazada hayatını kaybeden Kaya'nın önce otomobili sürdüğü ancak daha sonra kendini kötü hissettiği için şoför koltuğuna başkasının oturduğu ortaya çıktı.

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    17:53 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

  • Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı
    17:28 Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı

    Bakırköy Zuhuratbaba'da bulunan Yücespor futbol sahasına yapılmak istenen tesis, Bakırköy Belediyesi ile mahalle sakinlerini karşı karşıya getirdi. İnşaat çalışmasını engellemek için iş makinesinin önüne yatan mahalle sakinleri gözaltına alındı.


Advertisement