Şişli'de Göçük! 5 Katlı Apartman Boşaltıldı, Sakinleri İsyan Etti - Son Dakika
Güncel

Şişli'de Göçük! 5 Katlı Apartman Boşaltıldı, Sakinleri İsyan Etti

İstanbul Şişli'de bir inşaatın temeline, yan apartmanın bir bölümü göçtü. Giriş kısmı göçen 5 katlı apartman çökme riski nedeniyle boşaltıldı, apartman sakinleri "Kalacak yerimiz yok." diyerek isyan etti.

26.07.2017 03:09  Güncelleme: 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy semtinde bulunan, Musadayı sokakta devam eden inşaatın temelinin atıldığı alana, yan apartmanın giriş kısmı çöktü. Durumu fark eden görgü şahitleri, apartman sakinlerine, zabıta, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

ÇÖKME RİSKİ İLE APARTMAN SAKİNLERİ TAHLİYE EDİLDİ

Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları incelemelerin ardından çökmenin risk oluşturması nedeniyle bina sakinlerini tahliye etme kararı aldı. 5 katlı binadan yapılan tahliyelerin ardından polis de bina etrafında güvenlik şeridi çekti ve çevrede güvenlik tedbiri aldı.

Şişli'de Göçük! 5 Katlı Apartman Boşaltıldı, Sakinleri İsyan Etti

"SOKAKTA KALDIK, KALACAK YERİMİZ YOK"

Oturdukları apartmanın giriş kısmı çöken ve tahliye edildiklerini, ancak kalacak yerlerinin olmadığını ifade eden Onur Uçar, "Anladığım kadarıyla herhangi bir istinat duvarı çekmeden bir hayli derine doğru kazmaya devam etmişler. Bizim binamızdan bağımsız bir merdivenimiz var, o merdivenin altı tamamen çöktü. Yoldan geçenler göçüğü gördükleri için bir hayli de cesur davranıp kapımızı çaldılar, haber verdiler. Hala inşaat sahiplerinin gelmesini bekliyoruz, gelen giden yok. Binada kimse kalmadı, ama kalacak yerimiz yok, sokakta kaldık" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Şişli'de Göçük! 5 Katlı Apartman Boşaltıldı, Sakinleri İsyan Etti
Şişli'de Göçük! 5 Katlı Apartman Boşaltıldı, Sakinleri İsyan Etti

Şişli\'de Göçük! 5 Katlı Apartman Boşaltıldı, Sakinleri İsyan Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şişli'de Göçük! 5 Katlı Apartman Boşaltıldı, Sakinleri İsyan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk Kızılayı Genel Başkanı Hatay'da Depremzedelerle İftar Yaptı
    20:23 Türk Kızılayı Genel Başkanı Hatay'da Depremzedelerle İftar Yaptı

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtarak onlarla vakit geçirdi. Konuşmasında, depremzedelerin yanında olacaklarını ve birlikte iftar açacaklarını belirten Yılmaz, bu zor günlerin geçeceğine olan inancını dile getirdi.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement