"İstanbul'u Önemli Bir Finans Merkezi'ne Dönüştürmek" - Son Dakika
Ekonomi

"İstanbul'u Önemli Bir Finans Merkezi'ne Dönüştürmek"

Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) ve Akbank tarafından"İstanbul'u Önemli Bir Finans Merkezi'ne Dönüştürmek" başlıklı bir konferans düzenlenecek.

03.05.2012 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) ve Akbank tarafından"İstanbul'u Önemli Bir Finans Merkezi'ne Dönüştürmek" başlıklı bir konferans düzenlenecek.

Akbank'ın yazılı açıklamasına göre, 9 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek konferansın açılış konuşmalarını IIF Yönetim Kurulu Üyesi ve Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ve IIF Başkanı Charles H. Dallara'nın yapacak.

Konferansa Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın katılması bekleniyor.

Konferansta, İstanbul'un finans merkezine dönüştürülmesi için atılması gereken adımlarla, makro ekonomik ortamın güçlendirilmesine yönelik strateji ve deneyimlerin konuşulacak.

Düzenlenecek 3 ayrı panelde, Wilson Consulting Yönetim Kurulu Başkanı Gregory Wilson, Citi Group Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Üst Yöneticisi (CEO) Alberto Verme, TEB Genel Müdürü Varol Ciliv, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu, İMKB Başkanı İbrahim Turhan, Yapı Kredi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Carlo Vivaldi, Dünya Bankası Türkiye Müdürü Martin Raiser, J.P. Morgan Genel Müdürü Michael Marrese, eski Merkez Bankası Başkanı Gazi Erçel, İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, HSBC Avrupa Perakende Bankacılık Genel Müdürü Antonio Simoes, Seul Finans Forumu Başkanı Kim Kihwan, Katar Finans Merkezi CEO Vekili Shashank Srivastava, Euroclear Yönetim Kurulu Başkanı Sir Nigel Wicks ve BNP Paribas Yönetim Kurulu Başkanı Başdanışmanı Jean Lemierre'in yer alması öngörülüyor.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 'İstanbul'u Önemli Bir Finans Merkezi'ne Dönüştürmek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement