İstanbul'un Yeni Canlı Müzik Mekanından Bir Efsane Geçti - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un Yeni Canlı Müzik Mekanından Bir Efsane Geçti

İstanbul'un yeni canlı müzik mekanı Black Box Istanbul, dün akşam sahnesinde müzik dünyasının yaşayan dev ismi Bob Dylan'ı ağırladı.

24.06.2014 09:40  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

50 yılı aşkın müzik hayatının en güzel şarkılarını seslendiren Bob Dylan'ı izlemeye 4000 müzikseverin yanı sıra çok sayıda ünlü isim de katıldı.

İstanbul'un yeni müzik kutusu Black Box Istanbul, müzik tarihinin en çok etki bırakmış ozanlarından biri olarak kabul edilen Bob Dylan konserine ev sahipliği yaptı. Pozitif Live organizasyonu ile gerçekleşen konserde aralarında Tangled Up In Blue, Love Sick, Hark The Herald Angels gibi en sevilen şarkılarını seslendiren Bob Dylan, konserin kapanışını ise All Along The Watchtower ve Blowin' In The Wind ile yaptı.

Üç nesil müzikseverin yoğun ilgi gösterdiği konserin bilet gelirleri "Soma İçin Müzik" organizasyonu kapsamında Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın Soma Gençlik Bursu aracılığıyla Soma'da hayatını kaybeden işçilerin ailelerine ve yakınlarına ulaştırılacak.

Black Box Istanbul'da, Soma İçin Müzik kapsamında Pozitif Live konserleri 24 Haziran'da gerçekleşecek Pixies ile sona erecek.

Maslak Büyükdere Caddesi'nden Ayazağa Köyü'ne (Cendere Caddesi'ne) inen Ayazağa Yolu üzerindeki UNIQ İstanbul Maslak Kültür Merkezi kompleksinin içinde yer alan Black Box Istanbul ile ilgili detaylara www.blackboxistanbul.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'un Yeni Canlı Müzik Mekanından Bir Efsane Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement