IstanbulArtNews, Kasım Sayısı Piyasada - Son Dakika
Güncel

IstanbulArtNews, Kasım Sayısı Piyasada

IstanbulArtNews Kasım sayısının kapağında Erol Aksoy yer alıyor.

02.11.2013 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IstanbulArtNews #3 Kasım sayısı piyasada.

IstanbulArtNews Kasım sayısının kapağında Erol Aksoy yer alıyor. Aksoy, IstanbulArtNews'a TMSF sürecini, sanat koleksiyonunu, hayalini kurduğu müzeyi ve sanata dair daha pek çok konuyu tüm açıklığıyla anlattı.

Serhan Ada, TÜSAK yasa tasarısını açıklarken, Seyhun Topuz yeni açılan sergisinden ve 42 yıllık birikiminden bahsetti. Japonya'da sergisi açılan Emre Hüner, işleri 23 Kasım tarihine kadar x-ist'te sergilenecek olan Engin Konuklu, Barbara-Zafer Baran çifti ve Türkiye'nin ilk kadın sanatçılarından Naile Akıncı ile yapılan röportajlar da bu sayının öne çıkan konularından.

Bu ay, köşe yazarlarımızdan Beral Madra küratörlük kavramını mercek altına alırken, Ali Akay sanatçıların bilgi ve bilimle ilgili ilişkisini örnekler üzerinden inceliyor. Cem Erciyes kentsel dönüşüm meselesini, Osman Erden ise başını sanatçıların çektiği aktivist ACT-UP grubunu yazdı.

Piyasa'da Öner Kocabeyoğlu koleksiyonerliğe bakışını, Yeşim Turanlı Londra'da yeni açtığı galerisini anlattı. Yahşi Baraz'ın yeni yayımlanan kitabını anlattığı röportajı ve 29-30 Ekim'de gerçekleşen Christie's Dubai müzayedesi ve diğer müzayedelerin sonuçları da Piyasa'da.

Bu ay Kahve Molası'nda Galeri Nev İstanbul'un sahibi Haldun Dostoğlu'nun futbol tutkusunu okuyabilir, sanatçı Evren Tekinoktay'ın tasarım kıyafetlerini görebilirsiniz.

Mimari'de Kerem Enginoğlu-Hasan Çalışlar röportajı ile geçtiğimiz ay açılan İstanbul Deniz Müzesi öne çıkarken, Edebiyat'ta 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın kapsamlı incelemesi ile yeni yayımlanan kitapları ve özel röportajları bulacaksınız.

Kasım sayısında ayrıca 13. İstanbul Bienali'ne dair değerlendirmeler, sanat dünyasından haberler ve daha pek çok konu bulunuyor.

IstanbulArtNews, bu yıl 7- 10 Kasım tarihleri arasında sekizinci kez düzenlenecek olan Contemporary Istanbul için de özel bir ek hazırladı. 52 sayfalık ekte fuar her yönüyle ele alınıyor ve ziyaretçiler için kapsamlı bir rehber niteliği taşıyor.

IstanbulArtNews Kasım sayısı D&R mağazalarından, Remzi ve İnkılap Kitabevlerinden ve diğer seçkin mağazalardan temin edinilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel IstanbulArtNews, Kasım Sayısı Piyasada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement