İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle - Son Dakika
Güncel

İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle

İstanbullu Gelin dizisinin 86. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin geçtiğimiz akşam 85. bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan ön izlemede, Esma ile Nurgül arasında geçen konuşma Esma'nın yaşananları hatırlamasına neden olacak. İstanbullu Gelin dizisinin 85. bölümünde neler oldu?

18.05.2019 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbullu Gelin dizisi son bölümüyle Cuma akşamı ekranlara geldi. Garip'in ölümünden sonra kendini toparlayamayan Esma, bu durumla nasıl başa çıkacak? İstanbullu Gelin dizisinin 85. bölümünde neler oldu? 86'ncı bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İstanbullu Gelin dizisi hakkında merak edilenler…

86. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Cuma akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen İstanbullu Gelin dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Yayınlanan ilk sahnede; Nurgül ısrarla Esma'yı hava almaya çıkarmak isterken Esma, Garip'in öldüğü gün neler olduğunu duymak ister. Nurgül ise Garip'in ölmeden önce anneler günü pikniği sırasında dinlenmeye gittiğini ve kimsenin aklına kötü bir durumun gelmediğini söyler. İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

85'İNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Her şey güzel giderken bir anda Garip'in hayatını kaybetmesi Esma için kabullenmesi zor bir durum olur. Bu süre zarfında Esma'yı bir an bile yalnız bırakmayan Süreyya ise Esma'yı kaybetmekten korkar. Esma'nın Garip'in hayaliyle birlikte yaşamaya başlaması ise konakta farklı bir dönemi başlatır.

İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle

ADEM İLE GÜNEŞ EVLENİR

Yeni bir hayata başlayan Adem ve Güneş ise evlat edinmeye karar verirler. Bu nedenle yıldırım hızıyla evlenirler. Bu evliliğe ise Fikret ile İpek şahitlik eder. Bu sırada hastane odasında kalan Esma, Garip'in öldüğünü kabullenmiş görünür. Ancak Süreyya'ya, Garip'siz yapamayacağını ve ölmek istediğini söyler. Süreyya duyduklarına daha fazla dayanamaz.

İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle

BORAN'LAR İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLAR

Süreyya'nın Yaz için yaptığı çalışmayı Mert hazırladığı albümde kullanmak ister. Stüdyoya giren Süreyya her şeye rağmen enerjisini yüksek tutmaya çalışmaktadır. Garip'in ölümüyle Boran'lar için farklı bir süreç başlar. Esma'nın hastalığının iyice ağırlaşması onu akıl almaz bir sonuca götürecektir.

İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle

Son Dakika Güncel İstanbullu Gelin 86. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement