İstanbullu Gelin 87. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle - Son Dakika
Güncel

İstanbullu Gelin 87. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle

İstanbullu Gelin 87. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle

İstanbullu Gelin dizisinin 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin geçtiğimiz akşam 86. bölümüyle ekranlara geldi. Hastaneden çıkan Esma, artık eskisi gibi değildir ve kendini hale Garip ile olan anılarda hatırlar. İstanbullu Gelin dizisinin 86. bölümünde neler oldu?

25.05.2019 08:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbullu Gelin dizisi son bölümüyle Cuma akşamı ekranlara geldi. Esma'nın isteğini geri çeviren Süreyya, korkudan Esma'yı bir an bile yalnız bırakmaz. İstanbullu Gelin dizisinin 86. bölümünde neler oldu? 87'inci bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İstanbullu Gelin dizisi hakkında merak edilenler…

45. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Cuma akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen İstanbullu Gelin dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Esma'nın yeni haline ayak uydurmaya çalışan aile, Adem ile Güneş'in evlilikleri ile nefes alır. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

86'INCI BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Esma, Garip'in ardından yaşamak istemediğini dile getirerek, Süreyya'dan yardım ister. Süreyya, bu istek sonrasında kendine gelemez. Yaz sayesinde kararını verir ve Esma ile konuşarak, onsuz yapamayacaklarını söyler. Esma, hastaneden çıkarak eve gelir. Tüm aile Esma için hazırlıklar yapmıştır fakat Esma herkesi karıştırır. Bu duruma alışmaya çalışan ev sakinleri ona ayak uydurmaya çalışır. Öte yandan Esma, hala Garip'in hayali ile gençlik yıllarında yaşar.

İstanbullu Gelin 87. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle

ESMA GARİP'İN HAYALİ İLE YAŞAR

Boran'ların konağında bunlar yaşanırken Adem ile Güneş evlenmiştir ve evlat edinmek için hız kesmeden harekete geçerler. Fikret, aileye Adem ile Güneş'in evlilik haberini veriri ve aile yeni evli çift için bir parti planlar. Fakat Fikret ve diğerleri Esma'nın yeni halini gördükçe kahrolurlar. Evde tüm aynaları toplayan çocuklar bir sabah Esma'nın çığlıklarını duyarlar. Esma, her şeyin değiştiğini söyler ve aynasını sorar. Eline geçen küçük aynada gördüğü kadını tanıyamaz. Faruk, annesini sakinleştirmeye çalışır ve sonrasında evdekilere bu duruma alışılması gerektiğini söyler.

İstanbullu Gelin 87. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle

SÜREYYA, MÜZİK İLE KENDİNİ BULACAK

Süreyya için yeni bir dönem başladı ancak Yaz'a yazdığı ninni sayesinde müzik hayatına renk katacak. Dilara'nın sevgilisi Mert, Süreyya'nın sesini ve parçasını beğenen bir arkadaşını teklifinden bahseder. Faruk'un ısrarları ile Süreyya'da bu duruma olumlu bakar. Esma'nın hastalığının yanında yaşanan güzel şeyler de oluyor. Adem ile Güneş'in partisinde buluşan aile, Esma ile Faruk'un eşsiz dansına tanıklık eder.

Son Dakika Güncel İstanbullu Gelin 87. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement