İstanbulspor Fatih Tekke ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Spor

İstanbulspor Fatih Tekke ile Yollarını Ayırdı

Spor Toto 1. Lig ekibi İstanbulspor, teknik direktör Fatih Tekke ile yollarını ayırdı.

12.03.2019 12:08  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul spor'da Teknik Direktör Fatih Tekke görevinden istifa etti.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke, bugün yönetime görevinden ayrılmak istediğini iletti. Yönetim de gerçekleştirilen toplantının ardından, Fatih Tekke ile yolların karşılıklı anlaşarak ayrılmasına karar verdi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teknik Direktörümüz Fatih Tekke bugün Kulüp Başkanımız Ecmel Sarıalioğlu ile bir araya gelerek artık kulübe zarar verdiğini düşündüğünü ve bir kan değişikliğinin hem kendileri hem kulüp için daha faydalı olacağını belirterek izin istemiş ve görevi bırakmak istediğini belirtmiştir!

Teknik Direktörümüz Fatih Tekke'nin bu isteği değerlendirilmiş ve yapılan toplantı sonucunda karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız.

Yönetim Kurulu olarak Fatih Tekke'nin her zaman destekçisi olmuş ve daha önce iki kez istifa talebini reddettiğimizin kendisinin dışında spor kamuoyu tarafından da bilinmesini isteriz.

Bu kararın hem kulübümüz hem Fatih Tekke ve ekibi için hayırlı olacağına inanıyor, kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz."

41 yaşındaki teknik adam yönetimindeki İstanbulspor, ligde 5 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucu topladığı 26 puanla 13. sırada yer aldı.

İstanbulspor Fatih Tekke ile Yollarını Ayırdı

Son Dakika Spor İstanbulspor Fatih Tekke ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cendere: Bu yaşıyomuydu ya 5 5 Yanıtla
  • Loriiss: Futbol cahili fatih bey gidince Denizli küme düşme potasından şampiyonluğa yürüyor İstanbulda düşecekken fatih gitti diye kurtarır. 2 1 Yanıtla

Advertisement