Phillip Cocu'yu Ali Koç'a Önerenler Dirk Kuyt ve Dick Advocaat Çıktı - Son Dakika
Spor

Phillip Cocu'yu Ali Koç'a Önerenler Dirk Kuyt ve Dick Advocaat Çıktı

Lige kötü başlayan Fenerbahçe'de, Ali Koç'a Phillip Cocu'yu teknik direktörlüğe getirmesini tavsiye eden kişilerin Dirk Kuyt ve Dick Advocaat olduğu ortaya çıktı.

04.09.2018 12:00  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de yeni sezonda takımın başına gelen ancak ilk 4 haftada alınan kötü sonuçlarla tarşılan teknik direktör Phillip Cocu'yu başkan Ali Koç'a öneren isim tanıdık bir isim çıktı.Telesport muhabiri Marcel van der Kraan'a göre Cocu'yu, Fenerbahçe'ye sarı lacivertlilerin eski futbolcusu Dirk Kuyt ve eski teknik direktörü Dick Advocaat getirdi.

ALİ KOÇ KUYT'I ARADI

Advocaat, geçen sezon başında da vatandaşını F.Bahçe'ye tavsiye etti ancak eski başkan Aziz Yıldırım istemedi. Ali Koç ise Dirk Kuyt'ı arayarak tavsiye istedi. Kuyt'ın verdiği olumlu rapor sayesinde Cocu işe başladı.

5 İSİM ÖNERİLDİ

Hollanda gazetesi Algemeen Dagblad'ın yazarı Sjoerd Mossou'ya göre ise Menajer Janssen'den 'teknik direktör önerisi' istendi. Janssen, Cocu ile beraber 5 isim önerdi.

Ali Koç ile Damien Comolli istedikleri 8 teknik adamdan olumsuz cevap aldı. Bunun üzerine Cocu'nun menajeriyle ilk görüşme 13 Haziran Çarşamba günü yapıldı. Menajer Rob Janssen, Comolli yurt dışına çıktığı gün İstanbul'a geldi, direkt Ali Koç'la görüştü.

Phillip Cocu\'yu Ali Koç\'a Önerenler Dirk Kuyt ve Dick Advocaat Çıktı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Phillip Cocu'yu Ali Koç'a Önerenler Dirk Kuyt ve Dick Advocaat Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • zafer: yazık onerılere gore teknık adam almak tam bır cahıllık gostergesı madem onerıye gore hoca alıyosun sn.koc ara bızde onerelım sana bır hoca yuhh artık bu saatten sonra fb.ligimi askıya alıyorum hic bir fb logosu taşıyan seylere para dahı vermeyecegım aldığım formalarıda alı koc a gonderecem ıhtıyacı olur 6 2 Yanıtla
  • ibrahim: aykut bu yıl gitmemeliydi. 1 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: Hollandalı gözüyle güzel teknik adam ama Türkiyede boş çıktı bunda franszın da suçu var aldığı oyuncular döküntü.. 0 0 Yanıtla
  • osmane: yahu ne alinin kabahati neden kokonun kayseri de 2golyeyor ayni kanata adam orta yapıyor savunma yardım ediyor malgibi bakıyor nasil savunma bu adam elini kolunu şakaya salaya orta yapıyor ne yakınına gidiyor neden mücedele ediyor hem de iki gisi bu veletleri takıma koymasin koko 0 0 Yanıtla
  • ibrahim: aykut gitti 0 0 Yanıtla
  • Kardeş payı: Yerli telefon dediniz ama yerli hoca diyemediniz... 0 0 Yanıtla

Advertisement