İşte Galatasaray'ın Trabzonspor 11'i!! - Son Dakika
Spor

İşte Galatasaray'ın Trabzonspor 11'i!!

İşte Galatasaray\'ın Trabzonspor 11\'i!!

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Trabzonspor deplasmanında galibiyete odaklandı.

17.03.2017 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Trabzonspor deplasmanında galibiyete odaklandı. Hırvat teknik adam, sakatlıklarla mücadele edilen haftada en uygun kadroyu sahaya sürmek amacında.



Ntvspor'un haberine göre, Trabzonspor önünde kaleyi Galatasaray'ın kalesini Fernando Muslera koruyacak. Savunmada sakatlıkları geçen 3 oyuncu Semih, Ahmet ve Carole oynayacak. Sakatlıkları sebebiyle maça yetişemeyen Chedjou ve Hakan'ın yanısıra uzun süredir forma giyemeyen Serdar ve Koray da karşılaşmada yok.



Orta sahada Selçuk'un yanındaki isme henüz karar vermeyen Tudor, Tolga Ciğerci ile de Jong arasındaki tercihini maç günü yapacak. Nigel de Jong son 2 haftadır sakatlığı nedeniyle forma giyememişti. Hollandalı oyuncu haftanın büyük kısmını tedaviyle geçirdi ve oynayabilecek seviyeye geldi. Ancak deneyimli oyuncunun 90 dakika sahada kalması zor görünüyor. Tudor bu yüzden Tolga seçeneğini de düşünüyor.



Sağ kanatta Yasin'in, sol kanatta ise Rodrigues'in forma giymesi bekleniyor.



Cezası biten Bruma ve sakatlığı geçen Sneijder hücumu organize edecek isimler olacak. Tudor, forvet arkasında değerlendireceği iki isimden sık sık yer değiştirip rakip savunmanın dengesini bozmalarını istedi.



Sarı kırmızılılarda Eren'in yokluğunda tek forvet olarak ise Podolski forma giyecek.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor İşte Galatasaray'ın Trabzonspor 11'i!! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement