İşte Gerçek İsmi! Melek Mosso Kimdir? - Son Dakika
Magazin

İşte Gerçek İsmi! Melek Mosso Kimdir?

İşte Gerçek İsmi! Melek Mosso Kimdir?

Ses tonu, farklı tarzı, coverladığı şarkılarla bir anda dikkatleri üzerine çeken Melek Mosso hayranları tarafından merak konusu oldu. Peki, Melek Mosso kimdir, kaç yaşındadır, gerçek ismi nedir? İşte, ayrıntılar

30.08.2018 11:28  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melek Mosso, özellikle 'nin Vursalar Ölemem isimli şarkısını seslendirdikten sonra bir anda internette en çok dinlenenler arasına girdi. Güçlü sesi ve tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Melek Mosso, fenomen nin de şarkısını seslendiriyor. Peki, Melek Mosso kimdir?

MELEK MOSSO KİMDİR?

Melek Mosso, 11 Kasım 1988'de Kayseri'de doğdu. Melek Mosso, 9 yaşında bağlama çalmaya başlayarak müziğe başlamıştır. Güzel Sanatlar Lisesi'nde öğrenimini tamamladıktan sonra üniversiteyi, Adnan Menderes Üniversitesi – Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

İşte Gerçek İsmi! Melek Mosso Kimdir?

ASIL SOYADI "DAVARCI"

İtalyanca bir müzik terimi olan ve 'gittikçe hızlanarak' anlamına gelen 'Mosso' kelimesini sahne soyadı olarak kullanan şarkıcının gerçek soyadı Davarcı'dır.

O SES TÜRKİYE YARIŞMASINA KATILDI

Grundig Türkiye firmasının düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanmayı başardı ve Akustikhane stüdyolarında kayıt şansını elde etti. Akabinde Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu '' yarışmasına katıldı.

İşte Gerçek İsmi! Melek Mosso Kimdir?

ÇUKUR'UN DİZİ MÜZİĞİNİ SESLENDİRDİ

Fenomen dizi Çukur'un dizi müziği "Hiç Işık Yok" şarkısıyla da dikkatleri üzerine çeken Melek Mosso, şarkıları yorumlama şekli, farklı tarzı ve ses tonuyla dikkat çekiyor.

İşte Gerçek İsmi! Melek Mosso Kimdir?

2018 yılında kendisine ait Youtube kanalında Yıldız Tilbe'ye ait 'Vursalar Ölemem' şarkısını coverladı ve bu parça yaklaşık 15 milyon kez dinlendi. Bunun yanı sıra Arzular Arsız, Umrumda Değil, Bana Yalan Söylediler ve Dilek Taşı şarkılarını da seslendiren Melek Mosso albüm hazırlığında.

Son Dakika Magazin İşte Gerçek İsmi! Melek Mosso Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hımmm: Böyle açılıp.saçılınca kollara dövme yapılınca farklı biri olduklarını sanıyorlar 0 0 Yanıtla

Advertisement