İşte Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'den ayrılık sebebi - Son Dakika
Spor

İşte Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'den ayrılık sebebi

Fenerbahçe'nin, evinde Antalyaspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın sonrasında tribünler Mehmet Topal'a tepki göstermişti. Yaşananlar sonrası Topal yaptığı açıklamada, "Yapanların istediği gibi sonuçlanmayacak" demişti. Hatta bu konu için bir oyuncunun tribündekilere para verdiği iddiası bile ortaya atılmıştı.

26.06.2019 11:25  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

26 Mayıs 2019 tarihinde Fenerbahçe'nin, evinde Antalyaspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta belki de ayrılığı hızlandıran gelişme yaşandı.

Fenerbahçe evinde Antalya'yı yenerken tribünlerden Mehmet Topal'a tepki gösterilmişti. Topal, hocasına dönerek oyundan çıkmak istediği iletmiş, fakat Yanal oyuncunun devam etmesini sağlamıştı.

MAÇ BİTİNCE TRİBÜNLERE GİTMEDİ

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular, tribünleri selamlamaya giderken, Mehmet Topal soyunma odasına yönelmişti. Yanal da dahil takımdaki kimse Topal'ı bu kararından vazgeçirememişti. Bu yaşananlar sonrasında ayrılığın ilk adımının atıldığı düşünülüyor.

İşte Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'den ayrılık sebebi

"ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞANLARIN İSTEDİĞİ GİBİ BİTMEYECEK"

Mehmet Topal, o dönem konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sadece bilin ki, başlatılan kurgu ve oluşturulmaya çalışılan algı; yapanların istediği şekilde sonlanmayacak. Beni tanıyan bilen herkese tekrar ediyorum 'gidiyorum vefasızlığa tahammül edemem' vs. bu cümleleri zaten kullanmam söz konusu olamaz. Bu haberleri kurgulayanları da vicdanları ile baş başa bırakıyorum." demişti.

İşte Mehmet Topal\'ın Fenerbahçe\'den ayrılık sebebi

Son Dakika Spor İşte Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'den ayrılık sebebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fb: güle güle çöp 3 3 Yanıtla
  • Sarı kanaryam : Nasıl futbolcu olmuş anlamıyorum fenere hiç faydası olmadı bir iki gol den başka teknik yok kondisyon yok ayrılmakla en büyük fedakarlığı yaptı ama şimdi fenere karşı oynadığında ise Ronaldo olur görün bakın gs den bjk den ayrılanlar kendilerine karşı oynmazken bizden ayrılanlar bize karşı hayatının topunu oynuyor 2 1 Yanıtla
  • devrekli67: böyle oyuncuları barındırmayın bedavadan yıllarca Yıldız oyuncuymus iması verildi. en sonunda hakettiği yeri bulacak. 1 0 Yanıtla

Advertisement