İşte Roj TV'nin Yeni Ev Sahibi - Son Dakika
Güncel

İşte Roj TV'nin Yeni Ev Sahibi

İşte Roj TV\'nin Yeni Ev Sahibi

Danimarka'dan yayın yapması yasaklanan PKK'nın yayın organı Roj TV'nin yeni adresi belli olmaya başladı.

15.07.2013 10:19  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, başta Danimarka'dan yayın yapması yasaklanan PKK'nın yayın organı Roj TV olmak üzere Kürtçe yayın yapan kanallara ev sahipliği yapmak için girişimde bulundu.

IKBY Kültür Bakanlığı, Roj TV, MEDTV, NUCETV ve MMC'ne bir fırsat tanıyarak merkezlerini Kuzey Irak'a almaları çağrısında bulundu. Kültür Bakanlığı medya ve basın kurumu direktörü Halkurd Abdül Wahab, Şafak News'e yaptığı açıklamada, "IKBY, kürt kanallarına özgür yayın yapma ve güvenlik gibi tüm imkanları sağlayacak" diye konuştu.

Gazete, Kürt yetkililerin Danimarka'daki yayınları yasaklanan Roj TV'nin sahibine Kuzey Irak'tan yayın yapması için bizzat teklif götürdüğünü yazdı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İşte Roj TV'nin Yeni Ev Sahibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • 2023 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise'e Sunan İmamoğlu:
    20:06 2023 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise'e Sunan İmamoğlu: "5 Yıl Boyunca, Tam 1.019 Teftiş ve İncelemeden Alnımızın Akıyla Çıktık"

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı ‘Faaliyet Raporu Sunumu’nu gerçekleştirdi. Önceki dönem görev süreleri boyunca, belirli kişi ve grupları koruyup, kollama anlayışı içerisinde olmadıklarını, bundan sonra da olmayacaklarını vurgulayan İmamoğlu, “Ne yaptıysak, hukuk ve dürüstlük içerisinde yaptık. O nedenle, 5 yıl boyunca, tam 1.019 teftiş ve incelemeden alnımızın akıyla çıktık. Ülkemizin tarihinde, hiçbir belediyeye karşı böylesine bir teftiş dönemi ve teftiş süreci yaşatılmamıştır. Bu bir rekordur” dedi.


Advertisement