İşte Selülit Top 10 - Son Dakika
Magazin

İşte Selülit Top 10

Hülya Avşar, Seda Sayan ve Gülben Ergen Arasında Geçtiğimiz Hafta Başlayan Selülit Tartışması, Podyum Dünyasına Sıçradı.

16.07.2007 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HÜLYA AVŞAR, SEDA SAYAN VE GÜLBEN ERGEN ARASINDA GEÇTİĞİMİZ HAFTA BAŞLAYAN SELÜLİT TARTIŞMASI, PODYUM DÜNYASINA SIÇRADI.

Reha Muntar 14 Temmuz'da Vatan'daki köşesinde selülitli mankenleri modacı Barbaros Şansal'a sormuş ve aldığı cevabı da yayınlamıştı. Şansal'ın Muhtar'ın köşesinde yer alan 'Kim selülitli kim değil biliriz' sözleri ve selülitliler listesi, yeni bir tartışma başlattı.

SELÜLİTLİ CEPHE

Daha çok iş yapıyoruz

ECE GÜRSEL: Herkeste olduğu kadar benim de selülitim var. Ayrıca selülitli listesindeki mankenlerin hepsi daha çok iş yapıyor. Selülitsiz mankenler listesindeki isimlerin ise iki-üçü işlerde boy gösteriyor. Güzide Duran, spor yapsınlar demiş. Onun tavsiyelerine ihtiyacım yok. Güzide, bence zurnanın son deliği.

Sosyetikleri de açıklasın

AYSU BACEOĞLU: Barbaros Şansal'ın bu kadar dikkatli gözü varsa, o zaman giydirdiği sosyetik güzellerin selülitini de açıklasın. Bizi açıklamasını biliyor, onların da hepsinde selülit var. Eğer yürekliyse onları da açıklasın.

SELÜLİTSİZ CEPHE

Tüm kadınlarda bu sorun var

GÜZİDE DURAN: Ben dahil tüm kadınların bu sorunu var. Dünyaca ünlü top modeller bile bunu itiraf ediyor. Hülya Avşar'ı çok yakından gördüm, bence mükemmel ve fit bir vücudu var. Bazen ışık da yanıltabiliyor insanı. Şenay Akay'ın, 'Mankenleri cast ajanslarında çırılçıplak soyuyorlar' açıklamasında doğruluk payı var. Selilüt var mı yok mu diye bakıyorlar. Şenay onu söylemiştir.

Dönerci açılışına ben gitmiyorum

HANDE SUBAŞI: Selülitli mankenler çok para kazanıyor olabilir, ama ben dönerci açılışına gitmem. Bu tercih meselesi, tanıtım mankenleri yapıyor bunları. Ben tanıtım mankeni değilim. Aslında bu işverenin tercihidir. Beklentileri olan kişiler seçiyor ve o beklentileri karşılayacak insanlar tanıtıma gidiyor. Bu da ayrı bir iş.

Selülit top 10

Modacı Barbaros Şansal'ın Reha Muhtar'ın köşesinde yayınlanan selülitli mankenlerin adları şöyle:

1) Şenay Akay

2) Tuğba Özay

3) Ece Gürsel

4) Deniz Akkaya

5) Doğa Bekleriz

6) Aysu Baceoğlu

7) Tuğba Altıntop

8) Pınar Tezcan

9) Ebru Destan

10) Seçkin Piriler

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin İşte Selülit Top 10 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement