İşte ünlü isimlerin derbi tahminleri! - Son Dakika
Spor

İşte ünlü isimlerin derbi tahminleri!

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacak. Maç öncesinde teknik direktör ve yorumcuların derbi skorları ve tahminleri belli oldu.

28.09.2019 12:11  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 6. haftasında bugün Galatasaray ile Fenerbahçe Türk Telekom Stadı'nda karşıya karşıya gelecek. Futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği derbiyle ilgili spor dünyasının ünlü isimleri, ağırlıklı olarak Galatasaray'a şans verdi.

Galatasaray ile Fenerbahçe, bu akşam 390. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, geride kalan 389 maçtan 146'sını kazandı, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 123 kez galip geldi. İki takım 120 maçta ise eşitliği bozamadı.

Süper Lig'de nefeslerin tutularak izleneceği derbi öncesi spor yorumcuları ve teknik direktörler Galatasaray-Fenerbahçe maçı için tahminlerini açıkladı. İşte tahminler;

Mustafa Denizli: Galatasaray, Fenerbahçe'ye oranla çok az bir farkla önde. Derbiler üç ihtimallidir. Galatasaray defansif anlamda Fenerbahçe ise ofansif anlamda daha iyi gibi. Ama şu gerçek ki maç ortada.

Mehmet Demirkol: Derbilerde ev sahibi yüzde 70 favoridir. Değişkenleri çok fazla olan bir maç. Son dönemde çok berabere bitiyor bu maçlar. Oyun içinde iki takım da beraberliğe ikna olabilir.

Yılmaz Vural: Galatasaray'ın orta sahası ve hücum hattı Fenerbahçe'ye göre daha iyi gibi. Bir de seyirci baskısını göz önünde bulundurursak Galatasaray bir adım önde.

Sinan Engin: Galatasaray 2-0 Fenerbahçe

Abdülkerim Durmaz: Galatasaray 1-1 Fenerbahçe

Ümit Karan: Galatasaray 3-1 Fenerbahçe

Ahmet Çakar: Galatasaray 3-1 Fenerbahçe

Ertem Şener: Galatasaray 2-1 Fenerbahçe

İşte ünlü isimlerin derbi tahminleri!

Son Dakika Spor İşte ünlü isimlerin derbi tahminleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • Kütahya: fener alayına gider 32 25 Yanıtla Simavlı: Köyü yahyalı biz bir girersek Simavdan, boynunu çeviremezsiniz 0 1
  • Emir: Fener yenince hepsinin futbolla alakalı bir tek şey bilmediği ortaya çıkacak. 38 16 Yanıtla
  • TURGUTYİLDİZ: ALLAH FB YARDIM ETSİN AMİN İNŞLLAH ALCAZ MAÇI 30 23 Yanıtla
  • hakkı: 0-1 26 22 Yanıtla
  • MİLLİYETÇİ: Yarın bu yorumları yediririm size 22 16 Yanıtla Vatan: Yarın burda ol 0 0
  • Zegu: Gs:7 FB:0 6 5 Yanıtla Mikdu: Ne hoş olur renkdas konuşacak birşeyleri kalmaz kuşların 0 0
  • Fenerkolik: VEEE MAÇ BİTTİ TOKİ ARENADA FENERBAHÇE Galatasarayı 1 sıfır yenmeyi başardı FENER TERSTEN SAPLADI YİNE 3 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement