Yol Ortasında Korkunç Son! Genç Adamı Taşlarla Ezerek Öldürdüler - Son Dakika
Güncel

Yol Ortasında Korkunç Son! Genç Adamı Taşlarla Ezerek Öldürdüler

Osmaniye'de kimliği belirsiz kişiler, çalıştığı tekstil fabrikasından motosikleti ile evine dönen genç adamı taşlarla döve döve öldürdü.

31.01.2019 10:43  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesine bağlı Tüysüz beldesinde, çalıştığı tekstil fabrikasından motosikleti ile evine dönen Ahmet Ayyıldız (38) kimliği belirsiz kişi yada kişilerce dövülerek öldürüldü.

TAŞALARLA DARP EDİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde çalıştığı Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde ki tekstil fabrikasında mesaisi biten Ahmet Ayyıldız motosikleti ile evine dönerken Küçük Tüysüz köyü yolunda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce önü kesilerek taşlarla darp edilerek feci şekilde öldürüldü.

Yol Ortasında Korkunç Son! Genç Adamı Taşlarla Ezerek Öldürdüler

TAŞLARLA GÖMÜLMÜŞ CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine giden Jandarma ekipleri Ahmet Ayyıldız'ın cansız bedenini yol kenarında üzeri taşlarla gömülmüş şekilde buldu.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ahmet Ayyıldız'ın cesedi kesin ölüm nedenini belirlemek üzere Adana Ali Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarma cinayet ile ilgili soruşturması sürerken Ahmet Ayyıldız'ı öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yol Ortasında Korkunç Son! Genç Adamı Taşlarla Ezerek Öldürdüler
Yol Ortasında Korkunç Son! Genç Adamı Taşlarla Ezerek Öldürdüler
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yol Ortasında Korkunç Son! Genç Adamı Taşlarla Ezerek Öldürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Doğrucu başı,: Dua edin de yakalandıktan sonra ifadeleri alınıp tutuksuz yargılanmasinlar. 28 0 Yanıtla
  • kkkkk: evli üç çocuklu kadını kaçırdı sonra kaçtığı kişi 5 ay sonra geri bıraktı sonu bu 22 4 Yanıtla
  • özkan: iyice canileşti toplum..eğitim eksikliği kültür eksikliği neden olabilir. 25 0 Yanıtla
  • Allah rahmet eylesin : Allah her türlü yaratıkların şerrinden korusun 24 0 Yanıtla Ahnet: Amin 13 0
  • FİLOZOF: ülke 16 yılda ne hale geldi millet parasızlıktan işsizlikten bunaldı sıyırdı ülkede suriyeliler rahat gerisi boş 15 9 Yanıtla
  • Ise yarar: Birakin hukumet yol yapsinda bunu öldurende o yollarda araba sursun hukumet nerde hayvanlasiyoruz Gun gectikce 16 2 Yanıtla
  • ADAM: marsa nezaman göç olacak ülkenin çivisi cıktı 16 1 Yanıtla
  • A: İnsanlar canavarlaştı 14 0 Yanıtla
  • Abow: Allah sizin belanizi versin vicdansiz merhametiz aşağılık pislikler ne diyim günahtır sana kötülük etmisse bile allaha havale etceksin onun canını almak senin ne haddine yazık değilmi hanımına çocuğuna anasına gardasina 14 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement