İstibdat Kumpanyası Tiyatro Oyunu - Son Dakika
Güncel

İstibdat Kumpanyası Tiyatro Oyunu

Bol ödüllü müzikal tiyatro oyunu, "İstibdat Kumpanyası" 21 Aralık günü tarihinde Cebeli Bereket Kültür Merkezi'nde izleyicisi ile buluşacak.

11.12.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyunu Osmaniye'ye getiren Bir Adım Medya Grubu Organizasyon Firması sahibi Gülizar Okur, oyun ile ilgili yaptığı açıklamada:

"Büyük bir oyuncu ve teknik ekiple sergilenen oyunumuz; Direklerarası Seyircileri En İyi Müzikal Prodüksiyon ve İstibdat Kumpanyası'nda ki başarılı performansıyla Levent Üzümcü "Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri"; Müzikal veya Komedi En iyi Erkek Oyuncu, "İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri"; En İyi Erkek Oyuncu,"ve "Direklerarası Seyircileri Vasıf Öngören Özel Ödülü"nü aldı. 'İstibdat Kumpanyası' konusundan, oyuncularına, müziklerinden, danslarına kadar seyirciyi koltuğa bağlayarak, onlara unutamayacakları dakikalar yaşatacak. İstibdat Kumpanyası, Osmaniyeli tiyatro severler için kaçırılmayacak bir fırsat." dedi.

"Uğur Saatçi tarafından yazılan oyunun yönetmeni ise yine ödüllü bir tiyatro yönetmeni Barış Erdenk…" diyen Okur, konuşmasının devamında oyunun içeriği ile ilgili şu detaylara değindi:

"Padişahı devirme planı yapan Şeref Paşa, halkı galeyana getirip saraya yürütmek için tiyatroyu kullanmak ister. Bu yüzden Fransa'dan yarı Fransız yarı Türk olan Samuel Andre'yi getirterek Edmond Rostand'ın Cyrano de Bergerac'ın sahnelenmesini ister, oyunun sahnelenmesi için oyunculara da ihtiyaç vardır, Şeref Paşa bunun için yardımcısı Sefer Bey'i görevlendirir. Sefer Bey, o dönemde ancak Recai Efendi'nin topluluğunu bulabilir ve olaylar gelişir.
Oyunda Levent Üzümcü'nün yanı sıra, Sabri Özmener, Sibel Erdenk, Ahmet Burak Bacinoğlu, Erşan Utku Ölmez, Uğur Uzunel, İlknur Güneş, Aydın Sezgin, Serhat Barış, Levent Çimen ve Dilay Taşkaya rol alıyor."
21 Aralık 2015 tarihinde Cebeli Bereket Kültür Merkezi'nde saat 20.00'da iki perde oynanacak oyunun biletleri ise; Böğürtlen Kafe, Çukurova Organizasyon, Defne Baharat ve Salon Gişesinden temin edilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstibdat Kumpanyası Tiyatro Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement