İstikbal Centroom Dörtyol'da Açılıyor - Son Dakika
Güncel

İstikbal Centroom Dörtyol'da Açılıyor

İstikbal Centroom Dörtyol\'da Açılıyor

Türkiye'nin mobilya alanındaki lider firması İstikbal Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Dörtyol İstikbal Centroom'un açılışı 15 Kasım 2013 Cuma günü saat 16;00'da gerçekleşiyor.

12.11.2013 12:01  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstikbal, Bellona markası altında Yaylı yatak (tek-çift kişilik, ikiz yatak), Ev tekstil ürünleri (uyku seti, yatak örtüsü, yorgan, yastık, bebek koleksiyonu, nevresim takımları) ve polyester elyaf üretimi yapılmakta.

Türkiye yatak sektöründe lider, Ev tekstili üretiminde ise önemli bir yere sahip İstikbal A.Ş. mobilya sektöründe Dünya'da ve Türkiye'de ilk EFQM Mükemmellikte 5 Yıldız Yetkinlik Belgesine ve ISO 9000 Kalite, TS OHSAS 18001 İşçi Sağlığı ve Güvenliği, TS EN ISO 14001 Çevre, ISO 27001 Bilgi Güvenliği, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti, TS EN 50001 Enerji Yönetim Sistem Belgeleri ile Türkiye'de 6 yönetim sistem belgesine sahip olan tek firma unvanlarına sahip.

Dörtyol İstikbal Centroom Soylu Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları İşletmecisi Mustafa Soylu ilçeye yaptıkları bu yatırımın bir ilk olduğunu, daha büyük yatırımlar için bir başlangıç olduğunu vurgulayarak; "15 Kasım 2013 günü saat 16;00'da yapacağımız açılışımıza çok sayıda siyasi parti temsilcisi ve sivil toplum kuruluşu iştirak edeceklerini bildirdi. Dörtyollu hemşerilerimizi de açılışta yanımızda görmek bizlere ayrı bir onur ve gurur verecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstikbal Centroom Dörtyol'da Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement