Yetkilileri istismar edildiklerine inandıramayan iki kız çocuğu aynı gün canına kıydı - Son Dakika
Dünya

Yetkilileri istismar edildiklerine inandıramayan iki kız çocuğu aynı gün canına kıydı

Hindistan'da, 14 ve 17 yaşlarında iki kız çocuğu istismar edildiklerine yetkilileri inandıramayınca yaşamlarına son verdi.

14.10.2020 14:53  Güncelleme: 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinde biri 14, diğeri 17 yaşında olan iki kız cinsel istismara uğradıkları şikayeti ile ayrı ayrı yetkililere başvurdu. Yetkililerin resmi olarak işlem başlatmaması üzerine kızlar, ayrı yerlerde aynı gün intihar etti.

SALDIRGANLARI TANIMAYINCA POLİS İŞLEM YAPMADI

Chitrakoot bölgesinin Dalit köyünde yaşayan 14 yaşındaki bir kız, evinde intihar etti. Ailesi, kızlarının 8 Ekim tarihinde akşam saatlerinde tuvalete gitmek için bahçeye çıktığı sırada üç kişinin kendisini zorla ağaçlık alana götürüp istismar ettiklerini, sonra da kızı elleri kolları bağlı bir şekilde bıraktıklarını, kızın kendi çabası ile eve ulaştığını söyledi. Eve polis çağıran aile, polisin kıza saldırganları tanıyıp tanımadığını sorduğunu, kızın saldırganları tanımadığını söylemesi üzerine, polisin resmi olarak olayı kayıtlara geçiremeyeceklerini söylendiğini iddia etti. Aile kızlarının yaşadığı olayın resmi olarak kayıtlara geçirilmemesinden dolayı intihar ettiğini söyledi.

KUYUYA ATLAYIP CANINA KIYDI

Aynı eyaletin Pratapgarh bölgesinde yaşayan 17 yaşındaki başka bir genç kız da evlerinin bahçesinde bulunan su dolu kuyuya atlayarak yaşamına son verdi. Geçen salı günü söz konusu üç kişinin eve girip kızlarını istismar ettiklerini söyleyen anne, son altı aydır komşuları olan kişiler tarafından kızının sürekli rahatsız edildiğini ve şikayette bulunmalarına rağmen hiçbir şey yapılmadığını belirtti. Acılı anne, bunun üzerine kızının bahçede bulunan kuyuya atlayarak yaşamına son verdiğini söyledi. Kızın hayatına son vermesinden sonra polis üç adamdan biri olan Guddu isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yetkilileri istismar edildiklerine inandıramayan iki kız çocuğu aynı gün canına kıydı

Son Dakika Dünya Yetkilileri istismar edildiklerine inandıramayan iki kız çocuğu aynı gün canına kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • diyojen: bu vebal adamı yakar. yine olan masuma oldu 14 0 Yanıtla
  • .: Oradada kadın olmak.. 9 2 Yanıtla
  • yahya: Simdik inandilar,veya öyle görünüyorlar 8 1 Yanıtla
  • ALCİBİATES: TÜRKİYENİN DENGİ TEK ÜLKE . 1 1 Yanıtla
  • O: Rabbimizin işi çok garip. Hindistan niye var ki 0 0 Yanıtla
  • Kemal: TÜRKİYENİN DENGİ TEK ÜLKE . Aynen tam akp kafasında bir ülke... 0 0 Yanıtla
  • FARUK : HİNDİSTAN ÇOK PİSLİK BİR ÜLKESİN 0 0 Yanıtla
  • İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti
    17:47 İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti

    İngiltere'de bir köpek, yaralı sahibiyle birlikte gelgit nedeniyle mahsur kaldı. Sahibiyle birlikte kayalıklarda mahsur kalan köpek, kurtarma ekipleri tarafından bulunmasına rağmen kurtarılamadı. Sahibi helikopterle hastaneye kaldırılırken, köpeğin kurtarılması için Sahil Güvenlik ekipleri görevlendirildi. Ancak köpek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay, birçok kişinin büyük üzüntü duymasına neden oldu.

  • Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı
    17:43 Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'ı vuran Gamane Kasırgası'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Kasırga nedeniyle 3 kişi yaralandı, 4 kişi kayboldu ve 20 binden fazla kişi yerinden oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.


Advertisement