İstismar Skandalı Sonu Oldu - Son Dakika
Spor

İstismar Skandalı Sonu Oldu

İstismar Skandalı Sonu Oldu

İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland'in futbolcusu Adam Johnson'ın bir çocuğa cinsel istismarda bulunmasının ardından halkın kulüp yönetimine olan tepkileri sürüyor.

08.03.2016 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland'in futbolcusu Adam Johnson'ın bir çocuğa cinsel istismarda bulunmasının ardından halkın kulüp yönetimine olan tepkileri sürüyor.

Kulüp CEO'su belgeleri gördü

İngiliz oyuncunun iddialara rağmen kulüpte forma şansı bulmaya devam etmesini kabullenmeyen taraftarlar sorumluların görevden alınmasını istiyor. Eleştirilerin hedefinde ise kulüp CEO'su Margaret Byrne var.

Johnson'ın suçlu bulunduğu mahkemede, Byrne'ın geçtiğimiz yılın mayıs ayında Johnson'ın okul çağındaki bir kızla yaşadığı ilişkiye dair polis belgelerini Whatsapp üzerinden gördüğü ortaya çıktı.

Sessiz kalıp Portekiz'e gitti

Sunderland ise kanat oyuncusunu geçtiğimiz aya kadar oynatmış ve mahkemede suçlu bulunduktan sonra kontratını feshetmişti. Kulüp, yaptığı açıklamada Adam Johnson'ın kendilerine suçlu olmadığını söyleyip durduğunu belirterek kararını savundu. Byrne'ın istismara dair belgeleri görüp hiçbir yaptırımda bulunmamasının ortaya çıkması ise bardağı taşıran son damla oldu.

Olaydan sonra sessiz kalmayı seçen ve bir süre Portekiz'de dinlenmeye karar veren Margaret Byrne İngiltere'ye döner dönmez kulüp sahibi Ellis Short ile görüşecek. Toplantı sonrasında kaderi belli olacak Byrne'ın kulüpteki görevine son verilmesi bekleniyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor İstismar Skandalı Sonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement