İstismarla Suçlanan Engelli Beraat Etti - Son Dakika
Güncel

İstismarla Suçlanan Engelli Beraat Etti

İstismarla Suçlanan Engelli Beraat Etti

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan bedensel engelli beraat etti.

11.07.2017 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan bedensel engelli beraat etti.

Yüzde 80 engelli raporu bulunan Gökmen A. (41), kendisi ile alay ettiği için azarladığı 13 yaşındaki A.G'nin ailesi tarafından "Sarkıntılık yapmak suretiyle çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla Elbistan 1. Asliye Ceza Mahkemesinde açılan davada beraat etti.

6 Ağustos 2016 tarihinde Kümbet Mahallesi'nde meydana gelen olayda Elbistan Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Gökmen A, komşusunun kızı 13 yaşındaki A.G'nin kendisi ile dalga geçmesi üzerine sinirlenip azarladı. Bunun üzerine A.G'nin ailesi, kızlarını taciz ettiği iddiasıyla şikayette bulunduğu Gökmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Olayın polise intikal etmesi üzerine bedensel engelli olan Gökmen A. hakkında Elbistan 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Tutuklu yargılanan engelli Gökmen, görülen duruşmada suçlamaları kabul etmedi.

Mahkeme, 17 gün tutuklu kalan ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan engelli Gökmen A'nın beraatine hükmetti.

Gökmen, haksız yere tutuklu kaldığı süre içinde maddi ve manevi tazminat davası açacağını söyledi.

Sanığın avukatı Mehmed Faruk Çetin ise, sanığın yüzde 80 engelli olduğunu, kamera kayıtları ve şahitlerin ifadelerini dosya halinde mahkemeye sunduklarını, bunun neticesinde engelli kişi hakkında mahkemenin beraat kararı verdiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstismarla Suçlanan Engelli Beraat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Husumetlisini öldürdü, yakalanınca 'Öldürme amacım yoktu' dedi
    09:58 Husumetlisini öldürdü, yakalanınca 'Öldürme amacım yoktu' dedi

    Adana'da tartıştığı husumetlisini göğsünden vuran zanlı tutuklandı. Zanlının ifadesinde, 'Öldürme amacım yoktu' dediği öğrenildi. Olay, 14 Nisan'da Seyhan ilçesinde meydana geldi. İzzet E. ile Osman Asma arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İzzet E., kendini korumak için tabancayla ateş açtığını söyledi. İzzet E., tutuklandı.

  • Sivas'ta İŞKUR'a kayıtlı işsiz sayısı 2023'te 24 bin 602 kişiye düştü
    09:58 Sivas'ta İŞKUR'a kayıtlı işsiz sayısı 2023'te 24 bin 602 kişiye düştü

    Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Sivas İşgücü Piyasası Araştırması 2023 Yılı Sonuç Raporu'na göre, Sivas'ta İŞKUR'a kayıtlı işsizlerin sayısı 24 bin 602 kişi olarak belirlendi. Rapor, kadınların işsizlik oranının yüzde 49,2, gençlerin ise yüzde 24,38 olduğunu ortaya koydu. Mesleklere göre incelendiğinde ise en fazla kayıtlı işsizin temizlik görevlisi olduğu görüldü.

  • Depremzede Oto tamir ustasından çadırda araç tamiri
    09:54 Depremzede Oto tamir ustasından çadırda araç tamiri

    Hatay'ın Hassa ilçesinde oto tamirciliği yapan Halil Topal, depremde evini ve iş yerini kaybettikten sonra kurduğu çadırda araç tamiri yaparak geçimini sağlıyor. 9 aydır çadır altında hizmet veren Topal, eski hayatına geri dönmek istiyor.

  • Bizim Radyo Televizyonu'nun 29. yıl dönümü kutlandı
    09:53 Bizim Radyo Televizyonu'nun 29. yıl dönümü kutlandı

    Karabük'te bulunan Bizim Radyo Televizyonu (BRTV), kuruluşunun 29. yıl dönümünü kutladı. Vali Mustafa Yavuz, BRTV'nin Karabük'ün sesini ve ruhunu objektif habercilik anlayışıyla halka yansıttığını belirtti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise BRTV'nin 29 yıllık yayın hayatı boyunca, Karabük ve bölgenin sesi olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları
    09:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

  • AK Parti Karabük milletvekilleri Karabük Belediye Başkanı'nı ziyaret etti
    09:48 AK Parti Karabük milletvekilleri Karabük Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

    AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'yı ziyaret etti. Ziyarette, milletvekilleri ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Çetinkaya'ya yeni görevinde başarılar diledi. Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve eski AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan da bulundu.


Advertisement