Aktivist Greta, Trump'tan intikamını fena aldı: Sakinleş Donald, öfke problemi üzerinde çalışmalısın - Son Dakika
Dünya
BBC

Aktivist Greta, Trump'tan intikamını fena aldı: Sakinleş Donald, öfke problemi üzerinde çalışmalısın

İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, Trump'ın oy sayımının devam ettiği başkanlık seçimiyle ilgili olarak "Sayımı durdurun" çağrısına "Sakinleş Donald, öfke problemi üzerinde çalışmalısın" paylaşımınını yaptı. Trump daha önce Greta için "Öfke yönetimi sorunu üzerinde çalışmalı, sonra da bir arkadaşıyla güzel bir eski usul filme gitmeli" demişti.

06.11.2020 09:39  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin 46. başkanını belirleyecek 59. başkanlık seçimleri tüm dünya tarafından büyük bir merakla izleniyor. Herkes oy sayımının bitmesini ve başkanlık yarışında ipi göğüsleyecek adayın kim olacağını öğrenmek için adeta saatleri sayıyor.

"ÇOK SAÇMA, ÖFKE PROBLEMİ ÜZERİNE ÇALIŞMALI"

İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg ise Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi adayı Donald Trump'a "sakin ol" çağrısında bulundu. Thunberg, yaptığı paylaşımda "Çok saçma, Donald öfke problemi üzerinde çalışmalı. Sakinleş Donald" dedi.

İsveçli iklim aktivisti Greta'dan Trump'a mesaj: Sakinleş, öfke problemi üzerinde çalışmalısın

TRUMP NE DEMİŞTİ?

Greta, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda dünya gündemine oturan bir konuşma yapmıştı. Ayrıca genç kızın kurulda Trump'a attığı bakış da gündem olmuştu. Trump bu bakış üzerine, "Çok gülünç. Greta kendisinin öfke yönetimi sorunu üzerinde çalışmalı, sonra da bir arkadaşıyla güzel bir eski usul filme gitmeli! Sakinle Greta, Sakinle" paylaşımında bulunmuştu.

Aktivist Greta, Trump\'tan intikamını fena aldı: Sakinleş Donald, öfke problemi üzerinde çalışmalısın
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Aktivist Greta, Trump'tan intikamını fena aldı: Sakinleş Donald, öfke problemi üzerinde çalışmalısın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • iklim şeyiymiş: havan batsın 11 4 Yanıtla
  • TİKA, Sırbistan'da Ramazan Programı kapsamında 1600 koli gıda dağıttı
    18:29 TİKA, Sırbistan'da Ramazan Programı kapsamında 1600 koli gıda dağıttı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından desteklenen 'Ramazan Programı' kapsamında Sırbistan'ın farklı bölgelerinde 1600 koli gıda maddesi dağıtıldı. Dağıtımın gerçekleştiği Belgrad'ın Zemun semtinde Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy da hazır bulundu. Aksoy, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının mutluluk verici olduğunu belirterek, dayanışmanın toplumlar arasında dayanışmayı arttırdığını ifade etti.

  • İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti
    17:47 İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti

    İngiltere'de bir köpek, yaralı sahibiyle birlikte gelgit nedeniyle mahsur kaldı. Sahibiyle birlikte kayalıklarda mahsur kalan köpek, kurtarma ekipleri tarafından bulunmasına rağmen kurtarılamadı. Sahibi helikopterle hastaneye kaldırılırken, köpeğin kurtarılması için Sahil Güvenlik ekipleri görevlendirildi. Ancak köpek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay, birçok kişinin büyük üzüntü duymasına neden oldu.

BBC

Advertisement