İsviçre Alpleri'nde Bulunan Kayak Merkezinde Çığ Düştü! Çok Sayıda Kişi Kar Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

İsviçre Alpleri'nde Bulunan Kayak Merkezinde Çığ Düştü! Çok Sayıda Kişi Kar Altında Kaldı

İsviçre Alpleri'nde bir kayak merkezinde çığ düşmesi sonucu çok sayıda insan kar altında kaldı. Olay yerine kurtarma helikopterleri sevk edildi.

19.02.2019 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsviçre'nin ünlü kayak merkezi Crans- Montana'da çığ düşmesi sonucu çok sayıda kişinin kar altında kaldığı bildirildi. İlk belirlemelere göre kar altında kalan kişi sayısının 10 ile 12 arası olduğu belirtiliyor. Olay yerine kurtarma helikopterleri sevk edildi.

KAYAK PİSTİNE ÇIĞ DÜŞTÜ

Valais kantonu polisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ülkenin ünlü kayak merkezi Crans-Montana kentinde yerel saatle 14.15'te Plaine-Morte adlı kayak pistine çığ düştüğü belirtildi. Açıklamada, çok sayıda insanın çığ altında kaldığı, arama kurtarma ekiplerinin olay yerine ulaştığı kaydedildi.

OKULLARIN TATİL OLMASI NEDENİYLE KAYAK MERKEZİNE İLGİ ARTMIŞTI

Öte yandan İsviçre'de son 1 haftadır baharı andıran sıcak hava Alp Dağları'ndaki karların erimesine yol açmıştı. Ülkede bazı kantonlarda okulların tatil olması nedeniyle, kayak merkezlerine olan ilgi de artmıştı.

Crans-Montana kenti temmuz 2017'de gerçekleştirilen Kıbrıs Konferansı'na da ev sahipliği yapmıştı.

İsviçre Alpleri\'nde Bulunan Kayak Merkezinde Çığ Düştü! Çok Sayıda Kişi Kar Altında Kaldı

Son Dakika Güncel İsviçre Alpleri'nde Bulunan Kayak Merkezinde Çığ Düştü! Çok Sayıda Kişi Kar Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement