İtalya'da Cengiz Ünder'in Yeni Adı: Hızlı Cengiz - Son Dakika
Spor

İtalya'da Cengiz Ünder'in Yeni Adı: Hızlı Cengiz

İtalya basını, Roma forması giyen Cengiz Ünder'e Benevento maçındaki performansının ardından "Hızlı Cengiz" lakabını verdi.

13.02.2018 10:06  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A'da Roma, sahasında Benevento'yu 5-2 mağlup ederken, 2 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyan Cengiz Ünder, Çizme basınının da manşetlerine çıktı. Haberlerde milli futbolcu için 'Speedy Cengiz' benzetmesi yapıldı. Teknik direktör Di Francesco ise Cengiz Ünder'in kendisine Montella'yı hatırlattığını söyledi.

Benevento karşısında ortaya koyduğu futbolun yanı sıra attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle galibiyette başrol oynayan Cengiz Ünder, Çizme basınında manşetlerdeki yerini aldı.

"HIZLI CENGİZ" DEDİLER

İtalya'nın yüksek tirajlı gazeteleri, Cengiz Ünder'i manşetlere taşırken, genç futbolcu için 'Speedy Cengiz' (Hızlı Cengiz) terimini kullandı.

"BÜYÜK KATKI SAĞLADI"

La Gazzetta Dello Sport, 'Türk Bebeği, Dzeko'ya çok iyi bir pas verirken, golcü oyuncu bu pozisyonda sadece topa kafasını değdirdi. Ancak bu Cengiz için yeterli değildi. 2 kez daha sahneye çıktı ve Roma'nın 4. sıraya yükselmesinde büyük katkı sağladı' ifadelerini kullandı.

İtalya\'da Cengiz Ünder\'in Yeni Adı: Hızlı Cengiz

Son Dakika Spor İtalya'da Cengiz Ünder'in Yeni Adı: Hızlı Cengiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ODUN kafa: basın tarafsız olmalı olmalı ki halk gerçekleri görsün.her zaman ki gibi tarafsınız.16 yıldır işsizligi,hayat pahalılıgını,akar yakıt zamlarını,egitim sistemini yerlerde süründüren ve hatta tarımda ülkemi dışa bagımlı hale getiren adamları destekleyerek sürekli haber yapmak halka ihanettir.lütfen şimdi cepleriniz doluyor evlatlarınıza bu haksız paraları nasıl götürüyorsunuz ben helal etmiyorum 2 6 Yanıtla ODUN kafa: yazıyı önce beyninle oku , yorumu başka tarafınla yapma.sen zamlardan ,tarımda dışa bagımlılktan ,hayat pahalılıgından , sürekli artan verilerden memnunsan o senin derdin .ben memnun degilim buda benim odun kafama girmiyor maalesef yalakalıgı hiç sevmem 1 2 Mehmet: Odin kafa hakkettende sen odun kafalisin Yasin KAC bilmiyorum AMA gözün kör simdi insanlar calistiginin hakkini aliyor ondan rahatsiz oluyorsunuz zamaninda bu vatandas eine ekmek götüremiyordu ozaman nerdeydin odunkafa ? 1 0 ODUN kafa: dogru söylersin bu halkın hakkıdır işsizlik,hayat pahalılıgı,sürekli akar yakıt zamları,sürekli vergi artışları bu vatandaşın hakkıdır,tarımda dışardan ithalat bu vatandaşın hakkıdır,dövizin paramızı ezmesi bu halkın en dogal hakkıdır,ithal tohumlar bu vatandaşın hakkıdır sonuna kadar,yap işlet geçir modeliyle yapılan köprüler(geçiş 85 liradır yani kol gibi)hakkıdır sayın erdogan da sonuna kadar bu hakkı kullanmaktadır. 0 1 KEMALİST ABİ: ÜLKENİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ HRGÜN KADIN CİNAYETLERİ ÖLDÜRMELER CİNNETLER İNTİHARLAR TOPLUM ZATEN BU OLAYLARLA NE HALDE OLDUĞUNUN SİNYALİNİ VERİYOR 50 YAŞINDAYIM ESKİDN BU OLAYIN BİNDE BİRİ OLMZDI ÜLKEYİ ADETA YABANCILAR İSTİA ETMİŞ HER YERDE SURİYELİ AFGAN TÜRKİSTANLI ÇOK UCUZA ÇLŞ TÜRKLER İŞSİZ AÇ GEZİYOR DEVLETİ YÖNETENLERDE MASAL OKUYOR GİDİŞAT COK VAHİM 0 0
  • FATİH HAN: maşallah kardeşime helal olsun 3 0 Yanıtla

Advertisement