İtalya yenilgisi sonrası çekilen bu fotoğraf karesi Türk futbolseverleri kahretti - Son Dakika
Spor

İtalya yenilgisi sonrası çekilen bu fotoğraf karesi Türk futbolseverleri kahretti

Milli Takım'ın İtalya'ya 3-0 yenildiği karşılaşma sonrası Merih Demiral'ın İtalyan futbolcularla çekilen fotoğrafı sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi. Fotoğraf karesinde milli futbolcumuzun üzgün hali dikkat çekerken İtalyan futbolcuların alaylı bir şekilde gülüşmeleri dikkat çekti.

12.06.2021 12:59  Güncelleme: 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EURO 2020'nin açılış maçında İtalya ile karşılaşan Türkiye, güçlü rakibine 3-0 yenildi ve turnuvaya mağlubiyetle başladı. İtalya'nın gollerini Merih Demiral (kendi kalesine), Ciro Immobile ve Insigne kaydetti.

MERİH'İN FOTOĞRAFI KAHRETTİ

Karşılaşma sonrası kendi kalesine gol atan milli futbolcumuz Melih Demiral'ın İtalyan futbolcularla çekilen fotoğraf karesi ise sosyal medyada gündem oldu. Çok sayıda kişinin "Kahrolduk" notuyla paylaştığı fotoğraf karesinde milli futbolcunun son derece üzgün olduğu gözlendi. Merih'in etrafını saran İtalyan futbolcuların ise alaycı bir ifade ile gülümsemeleri dikkat çekti.

İşte o fotoğraf karesi;

İtalya yenilgisi sonrası çekilen bu fotoğraf karesi Türk futbolseverleri kahretti

ARKADAŞLARI TESELLİ ETTİ

Kendi ağlarını bulan başarılı stoper Merih Demiral, o andan sonra oyundan iyice düştü. Maça odaklanmakta sorun yaşadı. Karşılaşma bitince ise en çok üzülen o oldu. Takım arkadaşları sahadan ayrılırken Merih'i teselli etti, soyunma odasında da morali bozmaması için konuşma yapıldı.

İtalya yenilgisi sonrası çekilen bu fotoğraf karesi Türk futbolseverleri kahretti

BARCELONA GÖZLEMCİLERİ TRİBÜNDEYDİ

Merih'in üzüntüsünü katlayan bir diğer sebep ise onu izlemeye gelen Barcelona scoutlarıydı. Juventus'tan ayrılacağı konuşulan 23 yaşındaki stoper, Katalan devinin gündeminde yer alıyor bir süredir. Bu karşılaşmada Milli Takım'ın İtalyan hücumcuları karşısında zor anlar yaşaması en çok Merih'in aleyhine oldu. Adeta nereye yetişeceğine şaşırdı. Kendi ağlarını bulması da onun için ayrı bir talihsizlikti.

İtalya yenilgisi sonrası çekilen bu fotoğraf karesi Türk futbolseverleri kahretti

Son Dakika Spor İtalya yenilgisi sonrası çekilen bu fotoğraf karesi Türk futbolseverleri kahretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Yahya Akpinar: Herkes kalitesini Sinifini bilecek,Onlar üst Lig,de biz Alt kümede 91 133 Yanıtla
  • Emre Sivri: Er meydanında işler farklı olur. Atıp tutmuycaksın gizli favoriyiz diye top göztermezler adama 186 10 Yanıtla
  • Hakan as : Çok şişirdiler bu kadroyu 150 30 Yanıtla
  • nihat karayel: adamlar haklı futbolmu oynadınız ki italyanlar bizimle futboluyla dalga geçtiler zaten türkiye yarı sahayı geçemedi ezdiler bizi futbolla 134 11 Yanıtla
  • Coronaci : futbolu italyanlar oynadi sonucuda aldilar yani hatice degil neticedir aslolan 80 8 Yanıtla
  • Yaşar USTA: Korkak futbol ile taktik futbolu ayırt edemeyen bir teknik kadroya sahibiz maalesef. Halbuki en büyük artımız cesaret ve yüreğini ortaya koyan bir Millî takımdı. 78 4 Yanıtla
  • Metin Çakım: Savunma oyuncusu olan bir TD İtalyanların 50 sene önce terkettiği oyunu oynuyor,Merihin hatası yok,takimi C grubuna düşüren düşünsün 42 4 Yanıtla
  • ibrahim caner: Futbolda yenmek, yenilmek önemli değil. Yenersin yenilirsin. Ama satılmış oldunmu artık iflah olmazsın. Ruhu bizden olmayan satılmışlar yorum yapmasın. 31 11
  • Antalya'da Halter Salonuna Dönüştürülen Okul Deposundan Madalyalarla Döndüler
    11:29 Antalya'da Halter Salonuna Dönüştürülen Okul Deposundan Madalyalarla Döndüler

    Antalya'da bir okulun deposunun spor salonuna dönüştürülmesiyle halterle tanışan öğrenciler, kısıtlı imkanlara rağmen Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü. Gülgün Nihat Ömür Ortaokulu'nun altındaki depo, gönüllü olarak halter eğitmenliği yapan Mustafa Otun tarafından halter salonuna dönüştürüldü. Öğrencilerden Hüsnücan Yılmaz Avrupa ikincisi, Beytullah İkne Türkiye şampiyonu, Mehmet Savga Türkiye şampiyonu ve Mesut Zorlu Türkiye üçüncüsü oldu. Öğrenciler, daha fazla destek alarak daha büyük başarılar elde etmek istediklerini belirtti.

  • Kayseri Süper U-18 Ligi'nde Şampiyonlar Belli Oldu
    11:26 Kayseri Süper U-18 Ligi'nde Şampiyonlar Belli Oldu

    Kayseri Süper U-18 Ligi'nde Kocasinan Şimşekspor ve Talasgücü Belediyespor, U-18 Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil etme hakkı kazandı.

  • Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı: Sporcularımız Paris'te gümüş veya altın madalya kazanabilir
    11:22 Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı: Sporcularımız Paris'te gümüş veya altın madalya kazanabilir

    Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, sporcularının 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda alınan bronz madalyayı Paris'te gümüş veya altına çevirmeyi başarabilecek düzeyde olduğunu söyledi. Çelen, sporcuların başarılarıyla Türkiye'yi cimnastikte tanıttıklarını ve hedeflerinin her zaman çıtayı yükseltmek olduğunu belirtti.

  • Down Sendromlu Sporcuların Olimpiyatı: 2024 Trisome Oyunları
    11:22 Down Sendromlu Sporcuların Olimpiyatı: 2024 Trisome Oyunları

    "Down sendromlu sporcuların olimpiyatı" olarak nitelendirilen ve 33 ülkeden 488 sporcunun katılacağı Trisome Oyunları, yarın Antalya'da açılış seremonisiyle başlayacak.

  • Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı
    11:11 Erzurum'da polisin tatbikatı gerçeği aratmadı

    Erzurum'un Hınıs ilçesinde çevik kuvvetin toplumsal olaylara müdahale tatbikatı gerçeği aratmadı. Hınıs İlçesi Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan çevik kuvvet grup amirliği, muhtemel olaylara müdahalede gerçekçi bir tatbikat gerçekleştirdi. Tatbikatta personelin performansı, gerçek olaylardan farksızdı ve toplumsal olaylara müdahale eğitimi de verildi.

  • Down sendromlu sporcular Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'na hazır
    11:10 Down sendromlu sporcular Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'na hazır

    Antalya'da düzenlenen Trisome Oyunları'na katılacak Türkiye şampiyonu down sendromlu sporcu Cansu Öğe ile Türkiye ikincisi Ecrin Ercan, hazırlıklarını tamamladı. Tekirdağ'da yaşayan 14 yaşındaki Öğe ve Ercan, dört yıl önce masa tenisi sporuna başladıktan sonra hızla kendilerini geliştirdi. Aylardır süren yoğun çalışmaların ardından Öğe ve Ercan, down sendromlu sporcuların olimpiyatları olarak kabul edilen Trisome Oyunları için hazırlıklarını tamamladı. Antalya'da 19-26 Mart tarihlerinde düzenlenen oyunlarda özel sporcular, madalya için mücadele edecek. Cansu Öğe ve Ecrin Ercan, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek ve kürsüde yer alarak başarılarını taçlandırmak için heyecanla oyunların başlayacağı günü bekliyor.

  • Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Merkezimde Ramazan' İftar Programı Gerçekleştirildi
    11:05 Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Merkezimde Ramazan' İftar Programı Gerçekleştirildi

    Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Merkezimde Ramazan' İftar programında protokol üyeleri genç sporcularla bir araya geldi. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, gençlerin umut ve aydınlık geleceğe olan inancını dile getirdi. Milletvekili Dr. Mustafa Canbey ise gençlerle birlikte Ramazan'ın bereketini paylaştı. Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp ise gençlerin spor ve liderlik faaliyetlerine olan ilgisini vurguladı.

  • Kütahya'da Minikler Judo Müsabakalarında Dereceye Girenler Belli Oldu
    11:05 Kütahya'da Minikler Judo Müsabakalarında Dereceye Girenler Belli Oldu

    Kütahya'da düzenlenen Minikler Okullar Arası Grup Judo Müsabakalarında, Buğlem Maran 36 kg'da 2. olurken, Taha Yasin Özdel 46 kg'da 3. ve Süleyman Yiğit 60 kg'da 3. olarak final müsabakalarına gitmeye hak kazandı. Mina Çiftçi, Elif Kaygısız ve Eymen Ozal ise 5. sırada yer aldı.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda mücadele edecek sporculara başarılar diledi
    11:04 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda mücadele edecek sporculara başarılar diledi

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Antalya'da düzenlenecek 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda (Trisome Oyunları) mücadele edecek milli sporculara başarılar diledi. Oyunlarda atletizm, basketbol, cimnastik, futsal, judo, masa tenisi, tenis ve yüzme branşlarında müsabakalar gerçekleştirilecek. Türkiye'yi 26 Mart'ta sona erecek oyunlarda 86 sporcu temsil edecek.

  • Yaşanan skandallara sessiz kalmayan Acun, Halil Umut Meler'e demediğini bırakmadı
    10:56 Yaşanan skandallara sessiz kalmayan Acun, Halil Umut Meler'e demediğini bırakmadı

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan skandal olaylara sessiz kalmayan Acun Ilıcalı, hakem Halil Umut Meler'e demediğini bırakmadı. Ilıcalı, ''Halil Umut Meler acilen hakemliği bırakmalı. Türkiye'de beceriksiz, son derece yetersiz bir hakem grubu var'' dedi.

  • Van Gölü'ne dikkat çekmek için Berit Dağı'na tırmandılar
    10:51 Van Gölü'ne dikkat çekmek için Berit Dağı'na tırmandılar

    Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bir araya gelen dağcılar, Van Gölü'ne dikkat çekmek için karla kaplı Berit Dağı'na tırmandı. Zirveye ulaşan dağcılar, 'Van Gölü kirlemesin, mavi kalsın' pankartını açarak farkındalık oluşturdu.

  • Erzurum Hınıs'ta Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeği Aratmadı
    10:51 Erzurum Hınıs'ta Çevik Kuvvet Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

    Erzurum'un Hınıs ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan çevik kuvvet grup amirliği, muhtemel olaylara müdahale tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikatta yer alan personelin hareket tarzı ve görüntüleri gerçeği aratmayacak şekildeydi. Ayrıca personele toplumsal olaylara müdahale eğitimi de verildi.


Advertisement