İtalyan basını, Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'da değil Almanya'da oynanacağını iddia etti - Son Dakika
Spor

İtalyan basını, Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'da değil Almanya'da oynanacağını iddia etti

Avrupa'da futbola dönüş başlarken gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Sky Sports Italia, dev turnuvada 4'lü finallerin olacağını ve UEFA'nın ev sahipliğini İstanbul yerine Almanya'ya vereceğini öne sürdü.

29.05.2020 12:24  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen futbola yeniden dönülürken; UEFA'nın da Şampiyonlar Ligi'ni dörtlü final şeklinde oynatacağı iddia edildi. Ancak finalin adresi Türkiye değil Almanya olacak.

DÖRTLÜ FİNAL OLACAK ANCAK İSTANBUL DEĞİL, ALMANYA'DA

Sky Sports Italia'nın haberine göre; UEFA, Şampiyonlar Ligi'ni Dörtlü Final sisteminde oynatacak. Ancak daha önce Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması kararlaştırılan finallerin adresi ise değişecek. Maçlar, futbola Avrupa'da en erken dönen Almanya'da düzenlenecek.

İtalyan basını, Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'da değil Almanya'da oynanacağını iddia etti

UEFA, Şampiyonlar Ligi'ni 7 ve 8 Ağustos'ta başlatmak istiyor. Şampiyonlar Ligi son 16 rövanşları bu tarihte oynanacak. Çeyrek finaller ise 13 ve 14 Ağustos'ta tek maçlı eliminasyon sistemine göre yapılacak.

İtalyan basını, Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul\'da değil Almanya\'da oynanacağını iddia etti

Son Dakika Spor İtalyan basını, Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul'da değil Almanya'da oynanacağını iddia etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Şamil: Çok isabetli olur.Kara kara düşünüyorduk zaten.Nasıl olur diye.Bizi bu sıkıntıdan kurtarmış olursunuz.Dünya ekonomik sebeplerden bile bile ladesi seçti zaten.Bizim gibi ülkelerde bu koroya ayak uydurup aynı zılgıtı çalmaya başladı.Eğer bir 2. dalga olacaksa ayak sesleri şu anlarda duyuluyor.Sadece bilinçli aklıselim insanlar farkında bu titreşimin.Normal kelimesi ancak 1 temmuzdan sonrası için kullanılacak bir kelime idi.Ve temmuzun ortasıda şu anda konuşulanlara konu olması gerekiyordu.Bakalım. 0 1 Yanıtla

Advertisement